sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Viinilasien tuunaus

Taas aika turha mutta silti niin kiva yksityiskohta, morsiamen ja sulhasen viinilasit. Ja nimenomaan viini- eikä skumppalasit, jotta niille on enemmän käyttöä kuin vain alkumaljan aikana. Tämäkin oli taas hankintoja sarjassamme "en tiennyt haluavani sitä ennen kuin löysin sen Pinterestistä". :D

Ensin ajattelin tilata (vain itselleni, haha) valmiin lasin Etsystä, mutta useat myyjät eivät postittaneet särkyvää Suomeen tai sitten postikulut olivat aivan liian suuret. Tämän tyylisiä kuitenkin harkitsin:

Custom Swarovski crystal BRIDE wine glass -20 oz. -Bride Glass, bridesmaids, bachelorette, Mother of the Bride, weddings.
Kuva täältä.
Silver glitter wedding bride glass with rhinestones or pearls
Kuva täältä.
Koska ajattelin tosiaan säästää ja tehdä itse, tilasin Etsystä pelkät tekstit. Hintaa niille tuli alle kymppi posteineen.

Bride and Groom Vinyl Decals / DIY Vinyl Stickers / Wedding stickers / Personalized Wine glass
Kuva täältä.

Laseiksi valitsin Iittalan Essence-sarjan punaviinilasit, sillä teksti mahtui niihin paremmin kuin valkoviinilaseihin. Essence-sarjaa saa muuten nyt edullisesti Cittareista keräilyleimoilla.


Hopean väriset tekstit ja ihanat kiekurat.


Pesin ja kuivasin lasit huolella, sitten kiinnitin tekstit ja kävin läpi luottokortin kulmalla jotta jokainen kohta oli varmasti tarttunut. Tektien pitäisi kestää käsinpesu, mutta ei konepesua.


Lisäksi halusin omaan lasiini vähän blingiä joten päätin lisätä sen jalkaan vähän timantteja.


Pikaliimani ei tarttunutkaan lasiin, joten käytinkin kaksipuoleista teippiä. Timantit nostelin paikalleen yksi kerrallaan yllä olevassa kuvassa näkyvällä tahmakärkisellä kynällä.


Lopuksi lisäsin varsiin vielä hopean väristä nauhaa. Valmista! :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥