maanantai 25. toukokuuta 2015

TJ 68!

68 päivää juhliin kuulostaa vielä kovin pitkältä ajalta. Mutta aika menee niin nopeasti että oikeasti se ei ole enää paljon. Kaksi kuukautta ja pari hassua päivää päälle. Viimeisen parin viikon aikana olemme saaneet paljon häihin liittyvää tehtyä. Kävimme juhlapaikalla, tapasimme valokuvaajamme, haimme juhlajuomat Virosta ja sain kutsut lähetettyä.

Engagement Gift Idea. Beach / Destination Wedding. Countdown Chalkboard sign "Days Until We Say I Do!"
Kuva täältä.

Meidän kutsut ovat sähköisessä muodossa (nettisivu ja mobiilisovellus) ja lähettelin vieraille kutsumme linkkiä Facebook- WhatsApp- ja tekstiviesteinä. Face ja WhatsApp ovat siitä käteviä että niistä näkee kun viesti on mennyt perille ja luettu. Moni myöskin kommentoi kutsua heti sen saatuaan, kommentteja on ollut hauska lukea sillä onhan kutsumme hieman normaalista poikkeava. Tässä muutamia kommenttien "parhaimpia" :D

Kiitos kutsusta! Ps. Vähäks ootte moderneja! :D

Hauska!

Hääkutsuaplikaatio, tykkään. Ihmiset puhuvat paljon tulevaisuudesta, mutta te elätte sitä. Kova.

Kiitos kutsusta, näppärä!

Nettikutsun hyvä puoli on myös se että hyvin monet vieraat ilmoittautuvat samantien. Alle viikon jälkeen kutsujen lähettämisetä meillä on jo 36/90 vieraasta ilmoittautunut, vaikka aikaa on vielä yli kuukausi! Toki olimme jakaneet Save the date -kutsut jo helmikuun tienoilla, joten kutsujamme oltiin osattu odottaa.

Seuraavaksi odottelenkin kesäkuun ensimmäistä viikkoa, jolloin pääsen sovittamaan hääpukua, minulla on koekampaus ja -meikki sekä huomenlahjakuvaukset. Ihanaa! Jännittää!

Bride Tank / I Cant Keep Calm Im Getting Married / by GiddyBride
Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥