tiistai 5. toukokuuta 2015

Tuikkukuppien glitteröinti

Koska häidemme teema on blingbling, halusin että myös tuikkukupit kimaltavat. Tilasin Ebaystä kolmea eriväristä glitteriä, ostin 60kpl Ikean isompia Glimma-tuikkukuppeja ja kiinnitin glitterin kaksipuoleisella teipillä jotta ne saa tarvittaessa helposti pois.


Glitteriä tilasin yhteensä 300g, siis suuren karkkipussin verran. Ja voin kertoa että 60:een tuikkuun olisi tarvinnut ehkä noin neljäsosan siitä eli glitteriä jäi aika paljon yli..


Päällystin tuikkukupin kaksipuoleisella teipillä. Teippi oli pakko lisätä paloina, sillä tuikkukuppi oli jotenkin kupera ja kovin pitkää pätkää teippiä oli mahdoton saada menenmään suoraan. Teippien väleihin jäi joihinkin kohtiin pieniä välejä, mutta en usko että kukaan katsoo niitä niin tarkkaan :D Tämän olisi tietenkin voinut toteuttaa myös liimalla mutta käytin teippiä kun sitä oli minulla valmiina.


Pyöräytin kupin glitterissä ja sudin ylimääräiset hippuset takaisin astiaan. Oikeasti glitteriä oli aivan joka paikassa joten suosittelen lämpimästi tekemään tätä jossain muualla kuin keittiönpöydän ääressä. Esim pihalla tai parvekkeella olisi ollut järkevänpi paikka.


Tässä vielä glitterien sävyt lähemmin.


Valmiit kupit näyttivät tältä, osaan jäi enemmän välejä kuin toisiin..


Onneksi välit eivät kuitenkaan näy häiritsevästi kun kupeissa on kynttilä palamassa :)Ajattelin asetella tuikkut tälläisiin kolmen ryhmiin ja ne näyttävät varmasti kivoilta hopeisen kaitaliinan päällä.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥