sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Halpaa ja toimivaa kasvojenhoitoa

Nimittäin suolasaippualla!

Joku ihana ihminen vinkkasi tästä facen Häät2015-ryhmässä ja pakkohan minunkin oli sitä kokeilla. Herkkulakko + runsas veden juonti + tiukat treenit + MSM-jauhe (lisätietoa) + kilpirauhaslääkitys = aineenvaihdunnan kiihtyminen = kehon puhdistuminen = huono iho = kamalaa.
Suolasaippua
Kuva täältä.

Mutta apu löytyi siis suolasaippuasta. Mm. Life ja Punnitse&Säästä myyvät sellaisia ja hinta on noin 3-9€ välillä merkistä riippuen. Saippua kuorii ja desifioi ihoan ja sillä voi hoitaa koko kroppaa mutta itse keskityin erityisesti kasvoihin, dekolteeseen sekä yläselkään. Saippuasta on apua mm. akneen, atooppiseen ihoon, psoriakseen, hyttysen puremiin, syyliin, koviin kantapäihin, lihaskipujen hoitoon ja sitä voidaan käyttää myös deodoranttina.

Ja näin sitä käytetään:

Pese meikit, viimeistele kasvovedellä.
Kostuta saippuaa ja levitä kädellä siitä irtoavaa nestettä kasvoille (älä hiero saippuaa suoraan naamaan, on muuten aika kova).
Anna vaikuttaa hetken ja pese pois samalla hellästi hieroen (kuorinta).
Laita yövoiteet normaalisti.
Toista joka ilta.
Huomaa ero.

Check out these 11 easy tips for waking up gorgeous!
Kuva täältä.

Jotkut jättävät suolan yöksi vaikuttamaan, mutta minun pintakuivalle iholleni noin minuutin vaikusaika tuntui sopivalta. Luonnollisesti saippuaa kannattaa käyttää varoen jos iho on kovin arka tai jostain kohtaa rikki. Suolan määrää voi kuitenkin helposti säätää nesteen määrällä.

Miten voikin olla mahdollista että kaikki nämä vuodet ja ne sadat eurot joita olen kuluttanut ties mihin ihmenaamioihin, lääkevoiteisiin ja kasvohoitoihin, ja kukaan ei ole kertonut minulle tästä?! Näin viikon käytön jälkeen tämä morsian suosittelee!

Lisäinfoa:
Allergiakauppa
Hyvinvoinnin tavaratalo
Infinita
Saltlife

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥