tiistai 28. huhtikuuta 2015

Vaimousmekko ja kakkosmekko

Kauppojen mahtavasta tarjonnasta innostuneena päätin käydä läpi vaatekaappini valkoiset mekot joita voisi ajatella vaimousmekkona tai hääpäivän kakkosmekkona. Kakkosmekon valitsen varmuuden vuoksi, sillä juhlamme ovat elokuussa ja jos tylliunelmani alkaa liiaksi hiostaa tai ahdistaa niin on sitten mukava vaihtaa bailumekkoon. 

Vaimousmekko on minulle tuttu käsite jenkkiläisistä blogeista, mutta sen käyttö on nyt yleistynyt suomessakin. Tosin kun menemme hääjuhlan jälkeisenä päivänä siivoamaan juhlapaikkaa, valkoinen mekko ei välttämättä ole se paras ratkaisu. Mutta sitten häämatkalla voi käyttää vaikka kuinka montaa eri vaimousmekkoa senkin edestä ;)

1. Tämä Vero Modan mekko on joskus tilattu Nellyn alesta, sopii ihan hyvin vaimousmekoksi.

2. Tämän olen ostanut jostain facen kirpparilta, ihan hyvä kakkosmekkovaihtoehto.

3. Tämä on hommattu viime keväänä Nellystä, sopii hyvin vaimousmekoksi.

4. Tämä maksimekko on parin vuoden takaa Dubaista, myöskin vaimousmekkoehdokas.

5. Tämä on tilattu Ebaystä parilla kympillä. Tämän tilasin tarkoituksella kakkosmekoksi, mutta katsotaan nyt saadaanko se muokattua minulle sopivaksi (yllättäen ei mitat pitäneet paikkaansa) :D

Ehkä nämä olemassa olevat vaihtoehdot tosiaan riittävät. Täytyy vaan kiertää kaikki vaatekaupat kaukaa etten vahingossa osta lisää.

Yhden hankinnan jouduin kuitenkin tekemään. Tilasin Nellystä hääpäivälle tälläisen pitsitakin. Oli vielä sopivasti alessakin :)Onko muille tulossa kakkosmekkoa tai vaimousmekkoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥