tiistai 30. syyskuuta 2014

Kasaribileet

Omassa kaveripiirissäni tämä sekä seuraava vuosi ovat kolmekymppisjuhlien ruuhka-aikaa. Sulhasenikin kolmekymppiset osuivat tälle syksylle. Sulhaseni ei kuitenkaan ole synttärijuhlija-tyyppiä, joten järjestin hänelle yllätysbileet kasariteemalla syntymävuosikymmenen kunniaksi.

Synttärit vietettiin isolla mökillä ja illan ohjelmaan ei kuulunut baariin lähtöä, joten uskalsin toivoa vierailta myös teeman mukaista pukeutumista.

80-luvun muodista monelle tulee ensimmäisenä mieleen räikeät neonvärit, hullut tukat ja silmälasit, olkatoppaukset ja jumppa-asut säärystimineen. Ja juuri näitä elementtejä vieraat olivat valinneet omiin asuihinsa. Lisäksi näkyi tuuli- ja collegepukuja, minihameita, värikkäitä korvarenkaita, rock-henkistä nahkaa ja pantterikuosia, kiharoita ja tupeerausta ja tietenkin sinistä luomiväriä. Vinkkejä omaan pukeutumiseeni hain googlen kuvahausta, pinterestistä sekä Carrien päiväkirjat -ohjelmasta.

Vieraiden upeista asuista en uskalla julkaista kuvia, mutta inspiraatioksi muille paljastan omat asuni. Tällaista siis suunnittelin itselleni (asusteet ebay):

Säärystimet

Donitsi

Oversize pusero ja minihame HM

Long Short Fishnet Fingerless Gloves Fancy Dress Neon Colors 80s Dance Tutu
Fishnet hanskat

Ja tämän näköinen kokonaisuus niistä tuli:


Mutta koska minun tehtäväni oli hoitaa synttärisankari juhlapaikalle yllätystä varten, en uskaltanut pukeutua ihan noin näyttävästi. Joten kokosin glamrock-tyylisen juhla-lookkini kirpparilta ostamistani "nahka" legginsseistä ja liivistä, pantterikuosisesta peplum-topista, isoista kultakoruista ja pantteri-säärystimistä. Osan asusteista puin toki vasta juhlapaikalla :DSynttärisankarin asusteet ebaystä, hänenkään kuvaa en uskalla julkaista :D Varsinkin tuo takatukkaperuukki ei-niin-tuuheatukkaisella miehelläni oli huikea!

Party Fancy Dress Totally 80's Jason Mullet Brown Wig - 51164
Takatukka peruukki
Vyölaukku
Aviator Sunglasses Fashion 80s UV400 Retro Shades Lens Reflective Sunglasses
Pilottilasit

Ebay oli siis näissäkin juhlissa pääasiallinen asusteiden ja rekvisiitan hankkimispaikka. Itseasiassa kotimaisista verkkokaupoista ei juuri kasarikrääsää löytynyt, vai onko jossain?

Rekvisiittaa ebaystä:

Aurinkolasit

8 - Popcorn Loot Treat Boxes Pop Corn Red White Paper Birthday Party Tableware
Pahviboxeja poppareille

80's Icons Plastic Tablecover - 80's Party Decoration
Kasari-aiheinen pöytäliina pacman kuviolla

Back to the 80s kyltti

Colorful Rainbow Plastic Magic Spring Glow-in-the-dark Slinky Childrens Toy
Vieterilelu
Puhallettava boom box

I love the 80s juliste

Ruokapuoli hoidettiin nyyttärimeiningillä, ja vinkkasin vieraille blogista josta löytyy monia mainioita kasariruokia. Tarjolla oli mokkapaloja, coctailtikkuja, popcornia, sukulakuja, pitsapaloja, boolia ja paljon muuta. Tarjoilun kruunasi ei niin kasari-aiheinen, mutta todella hieno synttärikakku hääkakkumme tekijältä.
Ohjelmaan kuului kasarimusan kuuntelua, neppiskisat ja mukavaa yhdessäoloa. Juhlien lapsivieraat olivat erityisen innoissaan pimeässä hohtavista glowstickseistä.Kaiken kaikkiaan erittäin onnistuneet bileet joihin synttärisankarikin oli tyytyväinen ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥