perjantai 3. lokakuuta 2014

Pimp my shoes

Yhden illan liimanhuuruisen näpertelyn tulos, mun hääkengät ♥


Kokonaan valkoiset converset tilasin Zoovillage -nettikaupasta. Koristelusetin, koriste-sydämet sekä valkoiset silkkikengännauhat tilasin ebaystä myyjältä added-sparkles. Kangastussin löysin Lindexiltä.
Ensin koristelin kengät tussilla, oli muuten vaikeaa kirjoittaa paksun kankaan pintaan! Kenkien taakse kirjoitin hääpäivämme. Kenkien sivuille tuli toiseen teksti "I do" ja toiseen "mrs". Tekstistä ei tullut niin hienoa kuin oli tarkoitus, mutta eipä tuota paljoa korjailla joten näillä mennään :D Tekstit piti vielä kiinnittää silittämällä. Koristelen mahdollisesti kenkiä lisää jollain kiekuroilla tms. myöhemmin.


Timanttien kiinnityksen kenkien kärkiin aloitin karhentamalla pinnan hiekkapaperilla. Sitten laitoin rivi kerrallaan ohuen viivan liimaan ja siirsin timantit paikoilleen tahma-kynän avulla. Timantteja oli eri kokoisia, joten kenkien kärjet sai helposti täysin timanttien peittoon. Kivet ovat aitoja swarovski kristalleja, ja sen kyllä huomaa kimalluksen määrästä. Liimaan piti antaa kuivua 24h.

Seuraavaksi laitoin nauhat ja sydänkoristeet paikoilleen. Sydämet olivat hippusen isompia kuin tilatessani ne luulin, mutta eipä sekään haittaa. Lisää kimallusta!Ja tadaa, varmasti uniikit ja mukavat hääkenkäni ovat valmiit! Täytyy vielä hankia jostain sellaiset röyhelösukat niin lookki on täydellinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥