torstai 4. syyskuuta 2014

Ei mikä tahansa täytekakku

Hääkakusta minulla oli heti aika selkeä visio, ei missään nimessä mitään perus kermakakkua, vaan mahdollisimman jenkkityylinen blingbling-unelma :D Cateringien menu-hintoihin näyttää kuuluvan aika perinteisiä kakkuja, toki niihinkin on varmasti mahdollista neuvotella vaihtoehtoja.

Kakun voi tilata myös erikseen joltain kakkumestarilta, niin saa ainakin juuri omannäköisen luomuksen. Potentiaalisia kakuntekijöitä pääkaupunkiseudulta:

Konditoria pH7 Amerikkalaiset hääkakut alk. 6e/hlö
Juustokakkutehdas Designkakut alk. 6e/hlö
Kakku Helmi Fantasiakakut alk. 7e/hlö
Marsispossu Hääkakut alk. 5,50e/hlö

Jälleen kerran ymmärrän että laatu ja työ maksaa, mutta äkkiä laskettuna 90hlön kakku tulisi aika hintavaksi! Onnekseni minulla on erittäin lahjakas kaveri, joka lupautui tekemään meidän kakkumme osaksi häälahjana.

Unelmieni kakku on siis sokerimassalla päällystetty ja kimalteella koristeltu.

Chandelier yummy!Wedding cake!Torte | via Facebook
Kuvat weheartit.

Koristeita kakkuun ajattelimme tilata ihan jostain kotimaisesta verkkokaupasta, esimerkiksi Confetti Oy:n sivuilta löytyy vaikka mitä kivaa:

Timanttinauhaa 8,90€/m
Syötäviä timantteja 10,30€

Tässäkään asiassa en aio olla liian bridezilla, vaan annan kakkuartistille suht vapaat kädet toteutuksen suhteen. Täytteistä oli sen verran puhetta, että se voisi olla jotain raikasta makea kuoren vastapainoksi. Esimerkiksi mansikka-lime voisi toimia."Pääkakun" lisäksi tehdään pienempi version vegaanisena ja gluteenittomana jotta me ruoka-ongelmaisetkin saamme kakkua :D

Sitä en osaa päättää, että haluanko kakkuun jonkun erillisen koristeen. Ainakaan se ei tule olemaan mikään muka-humoristinen hääparifiguuri. Etsystä saisi tilattua kyllä kaikkia kivoja koristeita, esimerkiksi joku strassi-teksti tai hääparin siluetti voisi olla siisti?


Kuvat täältä.

wedding crystal wedding cake,  anniversary cake topper, birthday cake topper, monogram vintage cake topper
Kuva täältä.

Onneksi on vielä aikaa miettiä!

Kakkuun liittyen luin jostain että iän-ikuisen polkaisun sijaan kakkua leikatessa voisikin heittää yläfemmat. Miltäs kuulostaisi? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥