keskiviikko 24. syyskuuta 2014

I ♥ shoes

★ wedding shoots ★ | via @Eva_StarzUntitled

Kengät oi kengät. Tunnustan olevani kenkäaddikti eikä kenkiä ja laukkuja voi koskaan olla liikaa! Hääkengät eivät pitkän puvun alta paljoa näy, mutta silti olen haaveillut jostain ihanista korkkareista joita olisi kiva vilautella kuvissa.

Kengät voisivat olla teemaväriemme mukaan valkoiset, turkoosit tai hopeiset ja niissä tulisi olla riittävästi blingiä. Pääasia että ne olisivat mukavat jalkaan ja hienot.

chaussure mariage

Alkuun mietin Rainbow Clubin kenkiä, niitä saa ainakin stokkalta ja morsiusliikkeistä. Ne taitavat olla aika yleiset hääkengät, laadukkaan oloiset ja plussana värjättävyys. Toisaalta olen kuullut että kaikki mallit eivät ole jalkaan mukavat, joten ainakaan kokeilematta en uskaltaisi ostaa. Näitä olen kuitenkin miettinyt:
Orvietto


Claudia

Dessario
Ja nettihän on pullollaan vaikka minkälaisia hääkengiksi sopivia ihanuuksia, itse en vain ilman kokeilemista uskaltaisi tilata. Tai sitten ainakin tilaisin paikasta jonne palautus ei ole hirveän hankala operaatio.

Mutta mutta, korkkareilla kävely on varsinkin viime aikoina jäänyt minulla vain haaveeksi jalkapöydän kipujen vuoksi :( Päätin että en edes yritä sinnitellä hääpäivää korkkareissa, sillä kävely tanssista puhumattakaan muuttuisi hyvin pian tuskalliseksi. Kyse ei ole niinkään koron korkeudesta tai kengän mukavuudesta, vaan jalan asennosta.

                                        this pic is so beuitful

Olen ostanut yhdet häiden teemaan sopivat ballerinat, joita olin ajatellut vaihtokengiksi loppuillalle. Mutta sitten mietin puvun pituutta, onko mitään järkeä mitoittaa puku korkojen mukaan kun joutuisin kuitenkin vaihtamaan lähes heti mataliin kenkiin?

Ballerinat tuntuvat myös jotenkin tylsältä vaihtoehdolta, joten pinterestin innoittamana hääkengikseni tulevat koristellut converset. Ei niin perinteistä mutta ainakin jenkeissä tämänkinlaiset kengät näyttävät olevan suosittuja. Eipä ainakaan tarvitse miettiä kipeitä jalkoja ja rakkoja, vaan saa keskittyä nauttimaan hääpäivästä. Ja onneksi converseista saa tuunattua niin hienot ettei korottomat kengät harmita niin paljoa!

Valmiiksi koristeltuja converseja saa tilattua ainakin Etsystä, mutta itse tilasin koristelutarvikkeet ebaystä ja aionkin tehdä tuunauksen itse. Tästä myöhemmin lisää.

Customise-Bling-your-Converse-with-Our-SS14-SS16-Swarovski-Crystal-DIY-Kits
Koristelusetti ebaystä.

White Bling Converse / Swarovski / Handmade by LoveStoneBling

Mutta onneksi ainakin huomenlahjakuvauksissa voi pitää korkoja, kun ei tarvitse kävellä. Siinähän on taas yksi syy katsella uusia kenkiä, eikö? ;)

Kuvat, ellei muuta mainita, weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥