maanantai 15. syyskuuta 2014

Morsiuskuntoon 2015

Tänään mä vihdoin tein sen, menin salille yli kahden kuukauden tauon jälkeen. Kesä meni löysäillessä, ensin oli loma, sitten liian kuuma, kauheasti hääjuttuja, tiedättehän? Tekosyitä on kyllä maailman helpoin keksiä, mutta nyt kun on enää reilu kymmenen kuukautta hääpäivään niin oli pakko ryhdistäytyä.

Parin kuukauden vähäinen liikunta on huonontanut unen laatua, tuonut takaisin istumatyöläisen niska- ja selkäkivut, hidastanut aineenvaihduntaa jne. jne. Luulisi että jo noissa olisi riittävän monta syytä lähteä liikkumaan, puhumattakaan summasta jonka olen kesän aikana maksanut turhaan salijäsenyydestä.

Morsiuskuntoon 2015 -projekti lähtee siis käyntiin N.Y.T!

Leg Day Before The Wedding Day | HUMAN | T-Shirts, Tanks, Sweatshirts and HoodiesФејсбук | via Facebook

Minulla ei ole tavoitteena laihduttaa, vaan kerryttää lihasta ja kiinteytyä. Erityisesti haluan käsivarsien ja selän lihakset näkyviin, sillä nehän hääpuvusta oikeastaan näkyvät. Lisäksi huomenlahjakuvauksissa olisi syytä olla riittävän kiinteässä kuosissa ja sixpack olisi vihdoin kiva omistaa :)

Lovely body

Treenausinnon ylläpitämisessä auttavat (ainakin minulla) seuraavat keinot:

1. sokerit pois
2. riittävästi unta
3. riittävästi vettä
4. säännöllinen ateriarytmi
5. vitamiinit ja hivenaineet kohdilleen
6. proteiineja joka aterialla
7. venyttely ja kehonhuolto
8. välillä on ihan ok levätä

Noista kohdista vaan harmittavan moni on sellainen josta on helppo livetä, esimerkiksi hääjuttujen etsiminen netistä yötä myöten rokottaa unen määrää kavalasti..

Bride On the Run | Women's Health Magazine

Treeniohjelmani suunnittelen alkuvaiheessa itse, ihan sen pohjalta mitä olen parin viime vuoden aikana todennut tehokkaaksi itselleni. Vuoden vaihteessa olisi tarkoitus mennä kehonkoostumusmittaukseen ja mahdollisesti ostaa pari pt-kertaa jollei tuloksia omin avuin rupea näkymään. Edistymistä aion seurata ihan peilistä, täytyy varmaan ottaa sellaisia ennen-jälkeen kokovartalokuvia joista näkee onko mitään tapahtunut.

Jouluun asti olisi tarkoitus mennä suunnilleen seuraavan viikko-aikataulun mukaisesti:

Ma Bodycombat55
Ti Abs30 + Zumba45
Ke Kädet ja selkä salilla
To Jalat salilla
Pe Lepo
(La Vatsa-Pakara55
Su  Bodypump55)

Viikonlopputreeneistä jää pakollakin jonkun verran väliin, mutta pyrin korvaamaan ne muunlaisella liikunnalla. Ainakin shoppailu on mitä parhainta liikuntaa, eikö?

Jos treeniin tai ruokavalioon kaipaa apua, voin suositella Nettitreeni-sivustoa. Itse tilasin keväällä tuolta kiinteyttävän sali- sekä ravinto-ohjelman, ja erityisen tyytyväinen olin siihen että ravinto-ohjelman sai myös vegaanisena.

Toned Arms For Your Wedding | Totally Love It

Kuvat: weheartit.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥