tiistai 9. syyskuuta 2014

Kaasojen lahjontaa

Kaasoja minulla on kaksi, toinen on lapsuudenystäväni ja toisen kanssa olen ystävystynyt työn parissa. Oikeastaan pyysin heitä kaasoikseni jo vuosi sitten ja olemmekin jo käyneet yhdessä muun muassa häämessuilla. Näin vuotta ennen h-hetkeä halusin julistaa jatkuvan häistäpuhumiskauden alkaneeksi, ja päätinkin lahjoa kaasoja vähän jotta he kestäisivät minua :D 

Ensin askartelin molemmille kortit seuraavilla kuvilla:
Ja mukaan tietenkin sormus, will you be my maid of honour?


Hääaiheiset muistikirjat johon voi kirjata ylös kaikki morsiammen pyynnöt ja vaatimukset, nämä löytyivät postista. Fashion emergency kitit jenkeistä, omiin ja morsiamen vaatekriiseihin. Sisältönä muun muassa tahranpoistajaa, viila ja ompelusetti. 


Kaasojen paidat, turkoosit t-paidat löysin Vero Modasta, ja silitettävän blingi tekstin ebaystä. Itselleni tein tietenkin vastaavan paidan Bride tekstillä :)

Lisäksi vielä kaasojen ja morsiustytön asusteet. Kaasojen mekot facen hääkirpparilta, morsiustytön mekko Bobosta, rannekorut häämessuilta. Morsiustytöksi tulee ihka uusi kummityttöni, joka on juhlien aikaan aika lailla yksivuotias. Hän tulee myöskin olemaan juhliemme ainoa lapsivieras. 
Toki aion antaa kaasoille vielä kiitoslahjat häiden jälkeen, mutta aloitetaan nyt näillä ensin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥