tiistai 4. elokuuta 2015

We are (still) married ♥

Hääpäivä oli lauantaina ja tämä "tuore" vaimo leijailee vieläkin rakkauden pilvissä ♥ Kaikki meni juuri niin kuin olin suunnitellutkin :) Kirjoittelen tarkemmin hääpäivästä myöhemmin mutta tässä tiivistettynä meidän häät.

Saimme juhlapaikan avaimet jo torstaina jolloin aloitimme järjestelyt. Pejantaina laitoimme juhlapaikkaa koko päivän, lähdin liikenteeseen yhdeksän jälkeen aamulla ja olimme kaasojen kanssa hotellilla yhdeksän aikaan illalla. Mutta juhlapaikasta tuli kyllä hieno ja meillä oli paljon apuvoimia! Hotellilla joimme kaasojen kanssa hieman shamppanjaa ja annoin kaasoille lahjat. Sain myös selata polttarikirjaani josta oli tehty aivan ihana ♥Lauantai-aamuna en malttanut nukkua ja heräsinkin jo ennen kuutta. Aamupala ei oikein maistunut eikä sitä kyllä oikein ollut tarjollakaan sillä en ollut muistanut ilmoittaa hotellille olevani vegaani. Kahdeksan jälkeen lähdimme kaasojen kanssa kampaukseen ja meikkiin Helsingin keskustaan. Samalla reissulla nappasimme mukaan sushi-lounasta ja kahvit Starbucksista. Sitten ajelimmekin kiireellä hotellille sillä olimme yllättäen myöhässä aikataulusta.


Hotellilla toinen kuvaajistamme olikin jo kuvailemassa hääpukuani ja muita asusteita. Pukeuduimme kiireellä ja napsimme muutamat kuvat lisää, lounasta en saanut syötyä.


Pojat olivat kokoontuneet puolenpäivän aikaan kotiimme ja toinen kuvaajamme oli kuvaamassa heidän valmistautumistaan. Mieheni antoi bestmaneille heidän lahjansa ja sai samalla myös hänelle yllätyksenä ostamani kellon. Seuraava yllätys olikin pian sillä olin järjestänyt meille hääautoksi Hummer-limusiinin jolla pojat lähtivät kohti hotelliamme.

Limusiinin saavuttua hotellille, menimme ulos ja napsimme muutamia kuvia koko porukasta niin limusiinin ulkopuolella kuin sisälläkin. Limusiinikyydin aikana nautimme skumppaa joka kuului hintaan, oli kyllä ihan siisti kyyti :) Limusiini jätti meidät lähelle juhlapaikkaa, ja menimme ottamaan potrettikuvia ennalta valituissa paikoissa. Toinen kaaso jäi avustamaan kuvauksissa ja loput porukasta menivät juhlapaikalle katsomaan että kaikki on kunnossa.


Potrettisession jälkeen hyppäsin kuvaajien auton kyytiin ja menimme juhlapaikalle. Muutamia vieraita oli jo ehtinyt saapua, mutta kipitin kiireesti takahuoneeseen piiloon. Siellä sain vihdoin syötyä pari sushipalaa. Kälyni napsi saapuvista vieraita ns. redcarpet kuvia tekemäni kuvaustaustan edessä, toivottavasti sain näin kaikista vieraista ainakin yhden kuvan. Odottelin takahuoneessa puolisen tuntia jotta kaikki vieraat ehtivät saapua ja sitten olikin aika aloittaa show.

Sisääntulomusiikki lähti soimaan ja astelimme juhlasalin takaovesta kohti alttaria. Molemmat kaasoni sekä kummityttöni menivät edeltä ja minä astelin isäni kanssa perässä. Jännitti ihan tajuttomasti. Sulhanen tuli vastaan, kätteli isääni ja jatkoimme kohti "alttaria". Ystäväni joka veti seremonian piti lyhyen puheen jossa puhui mm. siitä kun oli ollut paikalla kun olen tavannut mieheni. Sitten olikin aika katsoa tekemäni video.

Videon alussa tuli noin neljän minuutin ajan kuvia kaikilta reissuiltamme joita olemme tehneet siis paljon. Seuraavaksi alkoikin pyöriä itse kuvaamamme pätkä Las Vegasin reissultamme vuodelta 2013. Pätkässä ilmoitimme että yllätyyyyys, mentiin naimisiin 10.9.2013 Vegasissa! En todellakaan uskaltanut katsoa vieraisiin päin sillä ainoastaan kaasoni olivat tienneet tästä etukäteen. Saimme kuitenkin raikuvat aplodit ja minunkin sykkeeni tasoittui hieman. Videolla näytettiin osa Vegasin seremoniasta ja video loppui "virallisiin" hääkuviimme.


Videon jälkeen seremonia jatkui vielä "tahdotteko edelleen" -tyylisillä kysymyksillä ja sormusten vaihdolla. Sen jälkeen poistuimme takahuoneeseen ja vieraat ohjattiin ulos. Vieraille jaettiin huiskutustikut ja skumpat ja he muodostivat ulos käytävän ja huiskuttivat tikkuja meidän kävellessä ulos. Siitä sai varmaan kivoja kuvia. Seuraavaksi nostimme onnittelumaljat ja asettauduimme ryhmäkuvaan.

Ryhmäkuvan jälkeen asettauduimme juhlapaikan ovelle jossa vieraat saivat vielä onnitella ja halata meitä. Pikkuvinkkinä tähän väliin että oma skumppalasi on aika hankala pitää pystyssä kun halailee muita :D Onneksi kaikkien mielestä Vegas-yllätys oli siisti juttu :) Onnittelujen jälkeen siirryimme sisään ja aloitimme ruokailun. Ruoka oli ihan tajuttoman hyvää mutta en vain saanut sitä alas kovin paljoa. Minua oltiin varoitettu tästä etukäteen mutta en ikinä olisi uskonut miten jännitys voi vaikuttaa noin paljon ruokahaluun. Yleensä syön siis kokooni nähden todella suuria annoksia :D Myös kaikki vieraat kehuivat ruokaa.Ruokailun jälkeen siirryimme hääseurueen ja kuvaajien kanssa ulos ottamaan lisää kuvia. Otimme kuvia seuraavilla komboilla: minä ja kummityttöni, minä ja koirani, minä & sulhanen ja koiramme, minä ja kaasot, sulhanen ja bestmanit ja lopuksi vielä me & kaasot ja bestmanit. En niin malta odottaa niitä kuvia! Illan aikana otimme kuvia myös vanhempien ja kummien kanssa.


Kuvausten jälkeen oli taas vapaata seurustelua kunnes oli aika leikata kakku. Meillä oli siis omat kakut mutta leikkasimme yhdessä ns pääkakkua. Polkaisun sijaan vedimmekin sulhasen kanssa yläfemmat :D Molemmat kakut olivat kaikkien mielestä todella hyviä.


Kahvin aikana saimme kuulla bestmanin puheen ja katsoa sulhasen polttarivideota. Myös toinen kaasoni piti todella tontikkaan puheen jonka aikana kyyneleet valuivat ♥ Kahvin jälkeen kaikki meni jotenkin todella nopeasti. Tanssimme häätanssin ja pari muuta tanssia. Lapsuudenystäväni esitti meille ihanan biisin kitaran säestyksellä. Heitimme kimpun ja sukkanauhan jotka sattuivat nappaamaan oikea pariskunta :D Vieraat kävivät ahkerasti photoboothissa ja karkkibuffet oli suosittu.


Ihanan paljon ehdin jutella vieraiden kanssa, myös niiden joita en näe niin usein. Vegasin reissusta saimme kertoa moneen kertaan :) Kerron siitäkin myöhemmin tarkemmin täällä. Loppuillasta kuulimme appiukon puheen ja minut myös ryöstettiin :D Söimme iltapalaksi pitsaa ja loput buffetissa olleista ruuista. Otimme vielä lisää kuvia, mm vastaavan kuvan kuin mitä Vegasissa oli otettu ja myös kuvia miehen rakkaan auton kanssa. Vaihdoin päälleni iltamekon joka oli sama joka minulla oli Vegasissa päällä. Dj aloitti yhdentoista pintaan ja tanssit jatkuivat myöhään yöhön. Olimme aivan viimeisten joukossa juhlapaikalla.


Hotellille kaaso miehineen oli järjestänyt meille vielä skumppaa ja hedelmiä & pähkinöitä ♥ Meille oli myös tuotu ihanat aamutakit ja tohvelit. Muutaman tunnin yöunien jälkeen kävimme aamupalalla ja sain miheltäni huomenlahjaksi ihanan topin sekä timanttikorvakorut. Annoin myös miehelle hänelle tekemäni huomenlahjakirjan. Kahdentoista maissa lähdimme siivoamaan juhlapaikkaa ja kotona olimme viiden pintaan. Onneksi olimme tajunneet ottaa maanantain vapaaksi.


Kotona on nyt melkein pahempi kaaos kuin ennen juhlia sillä kaikki koristeet jne. pakattiin kiireellä miten sattuu :D Osan tavaroista ehdin kuvata ja laittaa myyntiin Häätorille, niitä pääsee katsomaan tästä ;) Häämatkan jälkeen syyskuun lopulla laitan loput tavarat myyntiin varmaan myös Facen hääkirppiksille.


Mutta siis ihan huikea hääpäivä, mahtavat kaasot & bestmanit & kaikki muut meitä auttaneet, ihanaa ruokaa ja kakkuja, kampaus ja meikki kestivät koko päivän, juomat ja karkit riittivät, oli sopivasti ohjelmaa, huippu dj-setti, vieraat jakoivat paljon kuvia instagramissa ja hääsovelluksessa sekä vieraat viihtyivät loistavasti, ihana mies ja onnellinen morsian ♥

Perfect day! ♥♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥