perjantai 28. elokuuta 2015

Aloha Hawaijilta!

Häämatkan toinen osuus Hawaijilla alkaa olla lopuillaan. Meillä on ollut kämppä Airbnb:n kautta Honolulussa lähellä Waikikin rantaa. Pari viikkoa on mennyt nopeasti kierrellessä nähtävyyksiä ympäri Oahun saarta ja nauttiessa kauniista maisemista. Täällä on ollut lämmintä noin 30 astetta koko ajan ja todella kostea ilma. Merellä riehuneet trooppiset myrskyt ovat aiheuttaneet tänne rankkoja sateita jotka ovat johtaneet paikoin tulviin.
Muuten olemme onnistuneet välttelemään sateiden haittoja mutta Mauin parin päivän reissu meni niiden takia pieleen. Meillä oli varattuna ihana saaren kiertoajelu joka jouduttiin perumaan sään takia. Hotellimme oli lähellä lentokenttää eikä sillä alueella ollut oikein mitään nähtävää joten vietimme Mauilla kahden päivän sijaan vain yhden. No ompahan syy palata Hawaijille joku päivä, Maui olisi varmasti ollut todella kaunis :)Honolulu on paikkana aika perus kaupunki. Arvokkaammat hotellit ovat aivan Waikikin rannassa. Aasialaisia turisteja on aivan älyttömästi. Waikiki ei ole rantana kovinkaan kummoinen mutta rannan läheltä löytyy paljon kauppoja ja ravintoloita.
Onneksi vuokrasimme auton ja hieno avoauto onkin :) Saaren itä- ja pohjoispuolelta on löytynyt siistejä paikkoja ja rantoja. Auringonlaskut ovat olleet huikeita. Olemme käyneet myös tulivuoren huipulla ja merenpohjassa sukellusveneellä. Paikalliset ovat todella ystävällisiä. 

Hawaijilla olisi voinut olla pidempäänkin mutta nyt takaisin kohti Las Vegasia josta starttaamme roadripin San Franciscon kautta Los Angelesiin :) 

Aloha! 

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥