perjantai 7. elokuuta 2015

Kaasojen lahjat

Kaasoille kokosin kiitokseksi lahjapussit. Pussiin tai laatikkoon voi kerätä mitä vaan kosmetiikasta koruihin joten se on mielestäni helppo lahjaidea kelle vaan.

Ensinnäkin pusseihin tuli Anttilasta löytämäni to go -malliset viinilasit joita voi käyttää vaikka piknikillä. Tarrat laseihin tilasin ebaystä. Lisäksi pient pullot fresitaa joilla mukit voi täyttää vaikka samantien :)


Pusseihin tuli myös hieman kosmetiikkaa. Bik bokista löytyi huulikuorinnat ja siihen liittyen tilasin tytöille ihanat Hurraw-huulirasvat. Huulirasvat ovat luomua ja täysin vegaaniset. Hennesistä löytyi pienet kynsienhuoltopussukat.


Ns. päälahjaksi tilasin tytöille Michael Korsin punakullan väriset korvakorut, sillä tiedän molempien pitävän niin kyseisestä merkistä kuin väristäkin. Kuvassa näkyvät rannekorut löytyivät joskus häämessuilta ja ne olivat tarkoitettu häissä käytettäviksi.


Pussiin mahtui vielä Ikeasta hankitut valokuvakehykset joita tuunasin hieman. Kehyksiin teetän häiden jälkeen yhteiskuvan meistä ♥


Koko setin pakkasin isoihin lahjakasseihin jonka vuorasin vielä Sinnellistä hankitulla silkkipaperilla joka sopi häidemme värimaailmaan :)


Lahjat annoin kaasoille häitä edeltävänä iltana jonka vietimme yhdessä hotellissa. Mikään tavara maailmassa ei tietenkään korvaa kaikkea apua ja henkistä tukea jota tytöiltä sain mutta kyllä he näyttivät näistä pitävän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥