maanantai 2. helmikuuta 2015

6kk aikaa!

Viimeiset 6kk ovat menneet ihan huippu nopeasti. Kaikki suuret päätökset häiden suhteen on onneksi saatu tehtyä, mutta paljon käytännön asioita on vielä hoidettava.

Kuva täältä.

Kevään aikana on palaverit niin cateringin kuin kuvaajienkin kanssa. Juhlapaikalla pitäisi käydä ja huomenlahjakuvaukset on buukattu. Juomat ajattelimme hakea toukokuussa, sillä kesällä on kuitenkin joka viikonloppu jotain ja ihan viime tippaan en sitäkään halua jättää. Koekampaukseen ja -meikkiin menen kesäkuun alussa. Puku pitäisi pienentää tässä kevään aikana. Tiedossa on myös pikkureissu viroon hakemaan juomavaihtoehtoja, joita olisi sitten tarkoitus maistella hääporukalla. Rahaa pitäisi säästää vielä hirveät kasat, jotta kaikki haluamani asiat saadaan maksettua :D

Kuva täältä.
Kukat tilaan kesäkuun aikana, kaunistautuminen kuten hampaidenvalkaisu ja rakennekynnet jäävät heinäkuulle. Heinäkuussa toivottavasti voin keskittyä vaan kaikkeen kivaan ja itseni hemmotteluun.
Kuva täältä.

Askarreltavaa riittää vielä huiskutuskepeissä, tuolikoristeissa, pompomeissa.. Kutsut pitäisi suunnitella ja lähettää. Lisäksi vielä menukortit, paikkakartta, photobooth, vessakorit.. Eli ei todellakaan ollut liioiteltua aloittaa suunnittelua melkein kahta vuotta aiemmin, sillä muuten olisin ollut hermoraunio jo tässä vaiheessa :D Save the date -kortit olen saanut onneksi suurimmaksi osaksi jaettua.
Kuva täältä.

Tällä hetkellä eniten huolettaa se, että miten pystyn rentoutumaan hääpäivänä niin että nautin siitä oikeasti. Kun on suunnitellut jotain niin kauan ja miettinyt joka ikisen pienimmänkin yksityiskohdan, haluaisi todella että kaikki menee juuri niin kuin olin ajatellut. Täytyy vaan delegoida kaikki mahdollinen ja luottaa loistavaan häätiimiin ♥ Hääpäivä menee kuitenkin niin nopeasti ohi että tästä kivasta suunniteluvaiheesta täytyy ottaa kaikki ilo irti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥