torstai 26. helmikuuta 2015

Vieraskirjavaihtoehtoja

Vieraskirjalle tuntuu nyt löytyvän vaikka kuinka monta eri vaihtoehtoa. Perinteinen kirja on jäänyt taka-alalle ja tilalla on kaikkea muuta:

1. Sormenjäljet. Puu ja ilmapallot tuntuvat olevan suosituimpia, mutta löysin myös versioita joissa sormenjäljillä oli tehty riikinkukon pyrstö, kalan suomut, kuppikakun strösselit, sadepisarat.. Tämän voi toteuttaa joko pelkillä sormenjäljillä tai kirjoittamalla siihen nimen lisäksi.

DIY Wedding Guest Book / Printable PDF 16x20, 17x22, 18x24 or 20x25 inches - Dandelion Fingerprint and Signature Anniversary Poster. $18.00, via Etsy.
Kuva täältä.
2. Red carpet kuvaus vieraiden saapuessa juhlapaikalle. Punaisen maton voi tilata esimerkiksi täältä.

Kuva täältä.
Kuvaustausta voi olla joku kangas, lakana, tapetti tai vaikka tällainen:

Kuva täältä.

3. Photobooth. Hassuttelua huulilla, viiksillä, puhekuplilla.. Tämän voi toteuttaa polaroid-tyylisellä kameralla, digikameralla jossa itselaukaisin tai sitten kuvaajan/ kaason/ jonkun muun voi nakittaa ottamaan kuvia.

Kuva täältä.
Jos juhlapaikalla on riittävästi tilaa ja parilla on riittävästi budjettia, voi photo boothin totetuutta myös esimerkiksi Funboxin avulla. Firma tuo paikalle oikean valokuvauskopin ja rekvisiitat, sekä henkilön joka varmistaa että kaikki toimii. Kuvia voi ottaa rajattoman määrän ja ne tulostuvat samantien, sekä tallentuvat nettigalleriaan johon on pääsy puolen vuoden ajan juhlien ajankohdasta.

Vastaava konsepti löytyy myös Studio Black Pearlilta ja heiltä löytyy myös oma pakettinsa red carpet kuvauksia varten.


4. Viesti hääparille -laput. Tällaiset voi taiteilla itse, ne voi tilata valmiina, niissä voi olla enemmän tai vähemmän täytettäviä kohtia, ne voivat olla vaikka vain tyhjiä lappuja joihin jokainen saa kirjoittaa/piirtää mitä haluaa.

Kuva täältä.

Meille tulee nämä Ribbon&Inkistä tilatut, idea napattu How to be a Bridezilla -blogista :)

Juhlaputiikki Ribbon&Ink

5. Hieno kehys parin kuvalla ja kaikkien vieraiden nimet ja terkut siihen ympärille. Kuvan voi myöhemmin vaihtaa hääkuvaksi.

Kuva täältä.

6. Videoterveiset. Miettikää nyt miten hyvää materiaalia tulee loppuillasta :D

Kuva täältä.

7. Vieraiden nimmarit kiviin/ jenga-pelin palikoihin/ pullonkorkkeihin. Nämä voi sitten laittaa esille kotona esim. johonkin kulhoon?

Kuva täältä.
Kuva täältä.

8. Jonkun käyttö- tai koriste-esineen signeeraus.

Kuva täältä.
Kuva täältä.

9. Wish tree. Onnen toivotuksia puun oksille rispustettuina.

Wedding - Creative Wedding Guestbook ♥ Wedding Tree Guestbook
Kuva täältä.
Kuva täältä.

10. Taulu. Nimet/ toivotukset kirjoitetaan pieniin perhosiin/ sydämiin/ ilmapalloihin jne. ja liimataan tauluksi. Nää on ihania :)

Kuva täältä.
Kuva täältä.
Kuva täältä.

11. Karttapallo. Tämäkin sopisi meille kun matkustellaan paljon.

Kuva täältä.
Kuva täältä.

Omaa suosikkia on vaikea valita, kuinka monta näistä voisi toteuttaa samoissa häissä? :D

Kuva täältä.

1 kommentti:

Kiitos kommentista! ♥