tiistai 3. helmikuuta 2015

Huiskutuskepit

Meille tulee huiskutuskepit, joita vieraat voivat heiluttaa kun poistumme "alttarilta". Huiskutuskepit syystä että meillä on vihkiminen juhlapaikalla sisällä, eli lattialle ei viitsi heitellä riisiä/ruusunterälehtiä/konfetteja, eikä saippuakuplien puhaltelukaan sisätiloissa kuulosta kovin hyvältä idealta. Huiskutuskeppejä voi käyttää hyödyksi myös esimerkiksi tutustumisleikissä.

Kuva täältä.

Huiskutuskeppejä voi tehdä monella tavalla, joista osa varmaan helpompia kuin omani. Minulla ei kuitenkaan ole kuumaliimaa, joten toteutin kepit näin:

1. Tarvikkeet: pitkiä grillitikkuja, sivuleikkurit, erivärisiä satiininauhoja, pieniä kulkusia ja siimaa.2. Napsasin grillitikuista terävän pään pois sivuleikkureilla.

3. Leikkasin nauhoista n. 80cm mittaisia pätkiä (grillitikut pituudeltaan 40cm).4. Asetin kolme eriväristä nauhaa päällekkäin ja tein taitoksen keskikohtaan.5. Taitoskohtaan solmin siimalla pienen kulkusen. Kulkunen oli siis niin pieni ettei yksikään nauhoista mennyt sen lenkin läpi. Siiman suhteen saa olla tarkkana että solmu pitää varmasti.6. Lopuksi solmin nauhat kulkusineen tikkuun. Solmun saa vetää niin tiukalle kuin mahdollista, ettei nauhat irtoa vaikka kuinka kovaa huiskuttaisi.Aika kivoja, eikö? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥