torstai 23. lokakuuta 2014

Varaa päivä - Save the Date

Ihanaa että tällainenkin asia on keksitty! Kesähäiden kanssa on aina tuntunut olevan sama ongelma, kuinka ajoissa lähettää kutsut jotta mahdollisimman moni pääsee paikalle? Kesälomamatkat, työvuorot, festarit ja kaikki muut kesän juhlat kilpailevat kuitenkin häiden kanssa ja monet edellämainituista saatetaan päättää jo ajoissa keväällä. Save the Date -kortit voi lähettää vaikka kuinka aikaisin, eikä niissä tarvitse olla muuta infoa kuin hääpäivä.

Varaa päivä -kortteja on yhtä monenlaisia kuin kutsujakin, tosin niissä voi käyttää ehkä vielä enemmän mielikuvitusta kun niihin ei tarvitset tunkea niin paljon tietoja. Kortit voivat olla linjassa varsinaisten kutsujen ja juhlien teeman sekä värimaailman kanssa, tai ne voivat olla jotain ihan muuta. Niiden ei myöskään tarvitse olla kortteja, vaan ne voivat olla mitä vaan pienestä kalenterista magneettiin tai vaikka suklaalevyn kääreeseen.

Kortteja voi tilata valmiina esimerkiksi näistä:
- Etsy
- Now & Forever
- Hääputiikki
- Wedding paper divas

Kortin voi yhtä hyvin toimittaa sähköisessä muodossa, miksei vaikka facebookin välityksellä. Eli kutsun voi tehdä myös itse tietokoneella tai vaikka jotain kuvaa muokkaamalla. Korteissa voi hyödyntää kihlakuvaa jos sellainen on otettu, tai ottaa vartavasten jotkut ihanat kuvat. Itsehän en sulhasta saanut sellaisiin houkuteltua, joten käytin suosiolla olemassa olevaa kuvaa :D

Kaikki alla olevat olisivat sopineet meille, kuvat weheartit.com:
Save the Date | Silver Lit Glitter Fab Custom AnnouncementBoarding Pass Save The Date Invitation Announcemen
Silver Sequins, Bow and Diamond Save the Date Personalized InvitationI said YES - Engagement Photography | Super Save the Date Ideas
M a / Pinterest

Meidän std kortit syntyivät kuitenkin vähän vahingossa. Tilailin yksi päivä ifolorilta valokuvia, ja huomasin sivuilla tarjouksen kiitoskorteista ja vastaavista. Selailin kortteja ja löysinkin meidän värimaailmaan sopivan pohjan, johon lisäsin vain kuvan meistä ja tekstin "Save the Date 1.8.2015". Kuvassa minulla on vielä samansävyinen mekko päällä kuin kortin taustaväri :) Kortit ovat siis ihan tavallisia yksipuoleisia postikortteja.
Ifolor 6,90e/10kpl
Korttien taakse tulostin tekstin: "Sini ja xxx menevät naimisiin 1.8.2015! Kutsu ja lisätiedot tulossa myöhemmin." Kortit olisi tarkoitus jakaa/ lähettää joulu- tai ystävänpäiväkorttien yhteydessä, noin puolta vuotta ennen juhlia.

Tekstien kiinnitystä varten tilasin teippitarhasta hopean väristä glitter-teippiä jotta saisin kortteihin vähän kimallusta :)

Teippitarha 3,50€/rulla

ps. Jälkikäteen löysin kivemman vaihtoehdon Save the date - tekstille. Save our date!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥