sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Paikkakortit

Alunperin ajattelin että jakaisin vieraat kyllä pöytiin, mutta antaisin heidän itse valita paikkansa pöydässä. Sitten tuli puheeksi cateringin tarjoamien lasien määrä, ja kuinka jokaiselle vieraalle on vain se yksi punkkulasi ja yksi valkkarilasi. Ja senhän tietää että lasit ovat pian aivan sekaisin ja loppuilta viiniä juodaan sitten muovimukeista kun ei löydetä omaa lasia?

Laseihin olisi siis hyvä saada nimet, jotta ne eivät sekoittuisi keskenään. Eli ratkaisen kaksi asiaa kerralla ja laitan nimilaput laseihin kiinni.

Now & Foreveriltä löysin tällaisia ihania huuli ja viiksi aiheisia viirejä, joihin vieraan nimen voisi kirjoittaa:

Pilliviiri, huuletPilliviiri, viikset

Etsystä löytyi taas tällaisia, sopisivat oikeastaan enemmän teemaamme:

15% OFF, Plain He Put a RING on it wine glass rings, Diamond, Wine, Drink, Bridal Shower Party, Name Tags, Limited Time Offer!

Ebaystä löytyi nämä, näihin ei tosin saa nimeä mutta värikoodit helpottaisivat ainakin pöydän sisällä löytämään oman lasin:


Jotkin tarratkin voisivat olla kivat, mutta lainalaseihin niitä tuskin saa kiinnittää.. Ja ehkä olisi kivempi että lappua voisi siirtää, sillä enhän minä voi tietää juoko joku mieluummin valko- vai punaviiniä :D

And we have a winner! Aliexpressistä löytyi nämä, vain 21$/100kpl ja värivaihtoehtojakin oli 18:

Free shipping Cheap 18 colors diamond ring Wine Glass markers Wedding Party Decorations Cake Toppers birthday baby shower(China (Mainland))

Löytyipä näitä etsiessä aika kiva nimilappu matkalaukkuun häämatkalle ;) (Ebay)

New wedding engagement bride bling I got the ring luggage suitcase honeymoon tag


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥