torstai 9. heinäkuuta 2015

Herkkubuffet

Karkkibuffet, herkkubuffet, sipsibuffet.. Nämä ovat edelleen suosittuja ja meidänkin häihin tulee sellainen. Oikeastaan herkkubuffet oli tälle irtokarkkifanille yksi ensimmäisistä asioista joita rupesin häihimme suunnittelemaan :D


Purkkeja ja purnukoita olen ostellut pikku hiljaa kirppareilta, alennusmyynneistä ja myös cittarista ja prismasta on löytynyt muutama hyvä. Kuvassa näkyy vain murto-osa purkeista, niitä saataa olla jo liikaakin.


Metalliset karkkikauhat olivat ensimmäinen häihin liittyvä ebay-ostos :D Muoviset kauhat ovat Juhlamaailmasta ja lusikkasarja ebaystä


Karkkeja on kolmetoista eri laatua, noin kymmenen kiloa yhteensä. Silti tuo kasa näyttää pieneltä kuvassa :D Vegaanisia versioita on seitsemän ja perus kasvissyöjille sopivia vaihtoehtoja (ei liivatetta) kolme lisää. Suurin osa nameista on myös gluteenittomia. 

Varmuuden vuoksi tulostan kaikkien namien tuoteselosteet vihkoseksi herkkubuffan yhteyteen jotta jokainen voi varmistaa mitä voi syödä. Vinkkinä vegaanituotteet.net sivusto josta löytyvät tuotteet ovat vegaanisia eli myös maidottomia ja munattomia jos joku on kyseisille aineille allerginen :)

Namit ostin Karkkitorilta ja Citymarketista. Harkitsin myös Urjalan makeistukkua mutta sain kuitenkin haluamani namilaadut kätevämmin lähikaupoista. 


Namipussit on tilattu ebaystä.


Namien lisäksi buffaan tulee tarjolle popcorneja. Löysin onneksi Karkkitorilta edullisesti valmiita poppareita niin ei tarvitse sitten itse alkaa poksuttelemaan :D


Popcornit pussitan valmiiksi näihin ihaniin Etsystä tilattuihin pusseihin.


Ikeasta löytyi tällaisia teemaväreihin sopivia tarroja jotka liimasin kartongille ja leikkasin irralleen. Näihin kirjoittelen tietoa erikoisruokavalioisille :) 


Purkkeja ja purnukoita on niin montaa eri mallista että ajattelin saada niihin vähän yhtenäistä ilmettä samanvärisillä silkkinauhoilla. 


Herkkubuffetin kippoihin tulee syötävän lisäksi ebaystä tilattuja pieniä, älyttömiä, mutta ah niin kivoja vieraslahjoja. Krääsää olen tilannut noin 10kpl/malli. Vieraslahjat on mitoitettu niin että jokaiselle naisvieraalle riittää yksi. Miehille on sitten sitä nestepitoista lahjaa ihan riittämiin :D  


Pullonavaaja ebaystä.


Pieniä sydänmagneetteja hääkirppikseltä.


Viinipullon korkkeja ebaystä.


Strassirannerenkaita ebaystä, laitan esille turkooseissa organzapussukoissa.


Timanttisormus avaimenperät ebaystä.


Herkkubuffetin kokoan suurelle puupöydälle jonka päällystän hopeisella paljettikankaalla. Lisäksi pöydälle tulee suorakaiteen muotoinen peilikuutio jotta saan purkkeja eri tasoille. Herkkubuffan taakse koristeeksi tulee Juhlaputiikki Ribbon&Inkistä tilattu hapsunauha.

Laitan valmiista buffasta sitten jälkikäteen kuvia, kotona ei ollut tilaa jossa buffan olisi päässyt koekokoamaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥