maanantai 20. huhtikuuta 2015

Viininmaistelua

Viime viikonloppu meni juhliessa. Takana on jälleen yhdet kolmekymppiset sekä kaason ja bestmanien kanssa pidetty viininmaisteluilta. Viinit olimme aiemmin hakeneet Tallinasta ja ne olimme valinneet periaatteella edullisuus ja sopivuus kasvispainotteisen ruuan kanssa.

Skumppavaihtoehdot.

Skumpat olivat molemmat hyviä, mutta kuiva Ballet vei lopulta voiton. Olin aiemmin maistanut vain puolikuivaa versiota mutta myös kuiva oli yllättävän hyvää. Raikasta eikä liian kuivaa. Balletin hinta SuperAlkossa 3,99€.

Punkkuvaihtoehdot.

Punkkujen suhteen mielipiteet jakautuivat melkein tasan. Campo nuevo oli ehkä hieman täyteläisempi kun Lindemans taas oli aika hedelmäinen ja kevyt. Itse en ole kovinkaan suuri punaviinin ystävä, mutta juuri tuo Lindemans maistui minullekin. Punkkujen suhteen päätimmekin ostaa molempia laatuja. Campo Nuevon hinta SuperAlkossa 4,50€ ja Lindemansin 4,99€.

Valkkarivaihtoehdot.

Valkkareiden suhteen valinta oli helpoin. Carlo Rossi hylättiin heti alkuunsa, sillä siinä oli outo sivumaku. Zonin Frizzantino oli hyvää, mutta enemmänkin sopivaa esim. piknikille. Jäljelle jäänyt Pasqua Chardonnay oli kaikken mielestä hyvää, joten valinta oli selvä. Sen hinta SuperAlkossa 5,50€.

Viininmaistelun tarkoituksena oli löytää nimenomaan ruokaviinit. Lisäksi ostamme hanapakkauksia iltaa varten, mutta ne valitaan varmaan sitten sen perusteella mikä on tarjouksessa :D 

Aivan koko häätiimimme ei päässyt illanviettoon paikalle, mutta oli mukava käydä hääasioita yhdessä läpi. Viinien maistelun lisäksi mietimme hääpäivän ohjelmaa ja bestmanien asuja. Sulhanen sai myös jännitävän kirjeen polttareihin liittyen, ihanaa että pojat olivat nähneet vaivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥