sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Viiniä ja koristeita

Olipas ihana viikonloppu, aurinko paistoi ja ohjelmaan kuului kaikkea hää-kivaa. Lauantaina käväisimme kaasoni kanssa Tallinnassa katsomassa SuperAlkon viinitarjontaa ja tulihan siellä shoppailtua muutakin. Ostimme siis maistelua varten skumppa- ja ruokaviinivaihtoehdot. Viinit on valittu idealla kohtuu halpa - näyttää hyvältä. Kaikki viinit maksoivat alle kuusi euroa pullo ja skumpat vielä vähemmän. 


Viking XPRSin neljän euron viinilasi oli hinta-määräsuhteeltaan hyvä ja laivalta löytyi myös minttupastilleja jotka ajattelin laittaa naistenvessan vessakoriin.

Nämä meikit löytyivät Kaubamajasta, olivat vielä tarjouksessa -20%. Ihana aurinkopuuteri ja pinkki huulipuna, jos ei häämeikkiin niin ainakin häämatkalle.

Skumppavaihtoehdot.

Valkkarivaihtoehdot.

Punkkuvaihtoehdot.

Jotain muuta osasto :D Nääkin käy häämatkalle!

Tänään pääsin Ikea-kierrokselle, joka ei meillä ole mitenkään itsestäänselvää :D Onneksi siellä myydään niitä hodareita joilla voi aina vähän lahjoa.. Ikeaan lähdin hakemaan Sörli-palapeilejä ja Glimma-tuikkukippoja. Mukaan tarttui tietenkin muutakin ja koska Espoon Ikea ei myynyt enää Glimmoja, pääsin käymään sekä Espoon että Vantaan tavarataloissa.


Palapeilit pöytiin maljakoiden alle, pillejä, lasipurkki karkkibuffaan ja peltiruukut oli vaan niin ihanan värisiä että oli pakko ottaa.

Kehykset pöytäkartalle ja menulle, lisää pillejä ja tuikkukippoja.

Huomenna meillä onkin tapaaminen cateringin kanssa. Ihanaa että asiat etenevät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥