keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Honeymoon

Pakko hehkuttaa, häämatka on buukattu! Matkalle lähdemme pari viikkoa häiden jälkeen, ihan vaan siksi että silloin on järkevän hintaiset lennot.

Kuva täältä.

Olen aina halunnut lähteä häämatkalle Hawaijille ja nyt se toteutuu ♥ Lennämme ensin Las Vegasiin jossa vietämme viikonlopun. Siitä lennämme kahdeksi viikoksi Hawaijille jossa nautimme palmuista ja rannoista ja kookoksista :) Sen jälkeen lennämme vielä takaisin mantereelle jossa vuokraamme auton ja ajelemme pitkin länsirannikkoa. Los Angelesissa olisi tarkoitus viettää ainakin viikko. Lopuksi ajelemme vielä takaisin Las Vegasiin josta lennämme kotiin. Yhteensä olemme siis reissussa neljä viikkoa, i-h-a-n-a-a!!!

Kuva täältä.

Häälahjaksi toivommekin avustuksia häämatkalle. Aion silti tehdä ihan oikean häälahjalistan tyyliin "Vuokra-auton upgreidaus avomalliin 100€" ja "illallinen Las Vegasissa 60€". Näin vieraat pääsevät vaikuttamaan matkamme sisältöön ja tietävät "konkreettisesti" mikä heidän lahjansa on vaikka pyydämmekin rahaa. Ajatuksena on myös ottaa kuvia näistä lahjoiksi saaduista elämyksistä ja lähettää vieraille kiitoskortin mukana.

Kuva täältä.

Muuten mistä ihmeestä hääpareilla pitäisi olla varaa kaikkien häämaksujen keskellä laittaa rahaa häämatkaan? Lennot ja hotellit on kuitenkin pakko varata kohtuu ajoissa, varsinkin jos matkalle haluaa mahdollisimman pian juhlien jälkeen. Me emme todellakaan odota saavamme sellaisia summia lahjaksi jolla kustannettaisiin itse matkakuluja. Lahjarahoista on hyötyä sitten itse matkalla. No onneksi on pankki joka auttaa ja onneksi kaikki hääkulut saadaan hoidettua säästöillä niin jää häistä muutakin käteen kuin velkaa :D

2 kommenttia:

  1. Oij onnea häämatkan varaamisesta! Kuulostaa ihanalta suunnitelmalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyy kyllä myöntää että odotan matkaa melkein yhtä paljon kun itse häitä :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥