sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Save The Date messujen top melkein kymppi

Viikonloppuna järjestettiin ensimmäistä kertaa Save The Date -messut Helsingin Kaapelitehtaalla. Vierailimme messuilla toisen kaasoni kanssa lauantaina. Messut olivat pienemmät kuin odotin, mutta mielestäni 10€ pääsylipulle sai kuitenkin vastinetta. Messut olivat tarjonnaltaan mukavan erilaiset kuin alkuvuoden Wanhan sataman perinteiset häämessut. Eikä häähulluille voi olla koskaan liikaa häätapahtumia :D

Minulle messujen top lista näytti tältä:

1. Soul Mama's Kitchen

Vegaanista pikaruokaa ja catering-palveluita. Söimme erittäin herkulliset seitan-annokset ja joimme taivaallista minttuteetä. Ei voi kuin suositella!

2. HiMO Club

Tanssi ja treenisali naisille. Hauskan kuuloisia tanssitunteja polttareihin ja muuten vaan. Ainakin skinny jeans workouttia on pakko päästä kokeilemaan!

3. Korus Design

Pääsin kokeilemaan livenä ennakkoon netistä ihailemaani rivisormusta. Ja se olikin vielä hienompi kuin olin ajatellut ;)

4. Black Pearl Photobooth

Hauska vaihtoehto photo boothin järjestämiseen. Valokuva-automaatti on paitsi hieno, myös ihan kohtuu hintainen.

5. Ninka

Häämessujen vakio näytteilleasettaja. Upeita koruja ja asusteita, sekä nyt myös muita koristeita.

6. Jotain käytettyä

Rekkikaupalla käytettyjä hääpukuja joita olisi päässyt sovittelemaan. Jos minulla ei olisi vielä hääpukua, koko messupäivä olisi varmaan hurahtanut tuolla osastolla.

7. Dancing Flowers

Erilaisia ja tosi nättejä hääkimppuja sekä näyttäviä asetelmia.

8. Anette Tillander

Lisää vaihtoehtoja vihkisormukseksi. Kauniita värikiviä ja ihanan siroja malleja.

9. Elämyslahjat

Elämyslahjoilla ei ollut messuilla osastoa, vaan saimme lipunoston yhteydessä heidän esitteensä. Mielestäni paljon kivoja ideoita lahjoiksi tai vaikka polttareiden ohjelmanumeroiksi.



Kaiken kaikkiaan siis ihan hyvät messut. Messukokemukseen vaikuttaa toki paljon se mitä sinne menee hakemaan, kaikkia ei ikinä voi miellyttää. Plussaa oli myös se että messuilla oli paljon esillä ekologisuus. Oli kasvisruokaa, luonnonkosmetiikkaa, kierrätystuotteita, käytettyjä hääpukuja ja ohjelmassa puheenvuoro mosiamen vihreämmistä valinnoista. Lisäksi nämä olivat varmaan ainoat messut ikinä joista en lähtenyt mukanani kassi pullollaan esitteitä, kaiken löytää kuitenkin netistä!

Tässä vielä messujen kuva-saldo, montaa kuvaa en siis ottanut :D Kuvat FloraMore & Dancing Flowersin osastolta.

Näytetään kuva 1.JPG

Näytetään kuva 2.JPG







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥