maanantai 24. marraskuuta 2014

Morsiuskuntoon 2015 osa 2

Morsiuskuntoon 2015 projektia on kymmenen viikkoa takana, treenikertoja on kertynyt keskimäärin neljä viikossa. Lisäboostia treeniin tarvitaan etenkin näin vuoden pimeimpään aikaan kun mikään ei tunnu huvittavan muutenkaan ja joulukiireet painavat päälle. Itselläni treenikaveri on ollut suurin motivaattori salille lähtemiseen. Kesä tuntuu vielä jotenkin niin kaukaiselta, että treenit jäisivät helposti väliin jos en olisi sopinut kaverin kanssa etukäteen treffejä salille.

Morsiuskuntoon voi päästä myös kotona jumppaamalla. Salilla käynnin lisäksi aionkin nyt aloittaa erilaisia "30pv haasteita". Tiedättehän nämä 30days abs challege jne.? Näitä haasteen mukaisia kyykkyjä/vatsoja/punnerruksia voi tehdä aina sopivassa välissä, eikä 30 päivää tarvitse sisältyä kalenterikuukauteen.

Tässä haaste koko kropalle:
Upotetun kuvan pysyvä linkki
Kuva täältä.
Tässä haaste käsille:

Kuva täältä.
Tässä haaste keskivartalolle:

Kuva täältä.

Tällä haasteella voi aloittaa vaikka uuden vuoden:

30 Day Kickstart
Kuva täältä.
Ja vielä haaste isoa pyllyä tavoittelevalle:

This is okay, except you don't want to overwork the same muscle group everyday. so, do abs, butt, cardio, arms and back to abs etc. you get the idea. That way your muscles have a heal cycle and you can keep your workout routine a daily one, if you want. So, just follow the chart via ass days.
Kuva täältä.

Uskon kyllä että tällaiset haasteetkin toimivat, olettaen toki että liikkeitä jaksaa tehdä säännöllisesti ja ne tekee oikein :D Onko tullut vastaan muita hyviä/toimivia kotijumppa-ohjeita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥