torstai 13. marraskuuta 2014

Koru kuin kimppu

Löysin varmaan pari vuotta sitten pinterestistä idean korukimpusta ja silloin päätin että hääkimpustani tulee sellainen. Pidän kyllä erittäin paljon oikeistakin kukista mutta korukimpussa on teeman mukaista blingiä, sekä se säilyy käytännössä ikuisesti.

Everlasting wedding brooch bouquet Pearls by OneTimeWedding

Korukimppuja saa tilattua valmiina ainakin Etsystä, Ebaystä ja Aliexpressistä. Kannattaa kuitenkin ottaa hinnassa huomioon tullimaksu ja alvit joita ainakin kalleimpiin kimppuihin tulee päälle jos ja kun ne jäävät tulliin. Suomestakin korukimppuja voi tilata VintagEija´s -nettikaupasta.

Flowerless Bouquet

Näppärä kokoaa kimppumsa itse. Ohjeita löytyy muun muassa the knot ja project wedding -sivustoilta. Ja itsehän olen päättänyt tehdä juuri niin, vaikka se ei ohjeiden perusteella olekkaan ihan helpoin tehtävä. Kimpustani tulee varmaankin alla olevan kaltainen, vain osittain koruilla peitetty.

  Couture Rose Bouquet - Blue Petyl Bouquets

Heittokimpuksi täytyy varmaan kuitenkin hommata jotain muuta. Ei varmaan tuntuisi kivalta kun tuollainen mötikkä kopsahtaa päähän tai neula aukeaa kesken kimpusta kamppailun :D

Nyt minua siis odottaa kasa ebaystä tilattuja rintaneloja, rautalankaa, liimaa, silkkinauhaa, kimppupohja, pihdit ja leikkurit, niin ja valkoisia tekokukkia. Toivottavasti saan niistä jotain järkevää aikaiseksi!

Kuvat: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥