torstai 20. marraskuuta 2014

Pitsiä alle

Mitäs sinne hääpuvun alle laitetaankaan? Jotain über seksikästä hääyötä varten vai sittenkin jotain mukavaa jossa viihtyy pitkän päivän? Sukkahousut, stay upit vai ei mitään? Sukkanauha nyt ainakin?

Puvussani on aika tiukka yläosa joten en luultavasti laita sen alle liivejä. Minulla on kuitenkin jo hommattuna joitain vaihtoehtoja, mutta matkan varrella voi mieli vielä muuttua :D

Sukkanauhat Lindex

Alushousut Victoria' s Secret

Alusvaatteet H&M, myös saman sarjan sukkanauhaliivit löytyy

Victoria's Secretiltä minulta löytyy lisäksi Bride toppi ja aamutakki.

Bridal TankBridal Robe
Kuvat täältä.

VS:ltä löytyisi vaikka mitä muutakin kivaa, harmi että heillä ei ole liikettä Suomessa eikä muuallakaan lähellä. Onneksi nettikaupasta voi tilata Suomeenkin, kunhan muistaa varautua alv- ja tullimaksuihin. The VS Bridal Collection löytyy täältä.

Hennesiltä ja Lindexiltä löytyy paljon kivoja settejä ja korsettejakin puvun alle. Jos kuitenkin aikoisin laittaa liivit, kävisin varmaan ainakin sovittamassa niitä erikoisliikkeissä. Ainakin seuraavilla on olemassa vielä ihan oikeitakin kauppoja pääkaupunkiseudulla:

- Patricia of Finland
- Funky Lady
- Change

Nettikaupoissa on valikoimaa sitäkin enemmän, esimerkiksi Nellyllä on tosi ihania alusvaatteita. Mutta ainakin minun on päästävä sovittamaan liivejä ennen ostamista, joten en kovin mielelläni tilaa niitä netistä. Heti kuitenkin bongasin tämän setin, joka sopisi niin hääpuvun alle kuin huomenlahjakuvauksiinkin:

Nelly setti 140,85€ kuva täältä

Alusvaatteet olisi syytä olla valittuina viimeistään siinä vaiheessa kun pukua aletaan muokkaamaan sopivaksi. Erilaiset korsetit, push-up liivit ja muokkaavat alusvaatteet vaikuttavat yllättävän paljon puvun mittoihin ja istuvuuteen. Alusvaatteet kannattaa tietenkin valita puvun mukaan sopiviksi. Liian ajoissakaan ei kannata olla liikenteessä, ainakaan jos on tarkoituksena vaikka laihtua. Alusvaatteita kannattaa myös koekäyttää, jotta mahdolliset epämukavuudet käyvät ilmi. Kukaan ei varmaan halua koko hääpäivää kaivaa väärän kokoisia alushousuja pois pyllyvaosta :D

Onko sukkahousut tarpeelliset hääpuvun alla kesähäissä? Jos on kuuma päivä ja pitkä puku niin luulisi että lämpöä riittää ilmankin. Ja vessassa käynti on varmasti tarpeeksi haastavaa ilman sukkahousujen tai sukkanauhaliivien kanssa kikkailua. Jos jotain valitsen niin stay-upit sitten.

Alusvaatteiden tai ainakaan alushousujen ei välttämättä tarvitse olla valkoisia, ainakaan jos puku ei ole kovin läpinäkyvä. Punainen, pinkki tai jokin muu voimakas väri voisi olla kiva yllätys sulhaselle kun hän kalastelee sukkanauhaa hameen alta ;)

Mutta mites sitten hääyö-asu? Jotain hepeneitä olisi kiva hommata. Nämä olisi ihania:

Nelly 37,95€ kuva täältä.

Lace Bustle-back Slip
Victoria´s Secret 48$ kuva täältä.

Ja lopuksi vielä alusvatteiden valinnasta puvun mukaan:

Wedding | Tipsographic | More wedding planning tips at http://www.tipsographic.com/:
Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥