sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Meidän häät: Ohjelmanumerot ja aikataulu

Meillä ei oikeastaan ollut mitään ennalta järjestettyä ohjelmaa. Mutta ohjelmanumeroiksi lukeutuivat ainakin kakunleikkaus, häätanssi, kimpun ja sukkanauhan heitto, photobooth ja vieraskirjalappujen täyttö. Lisäksi meille yllätyksenä sekä bestman, kaaso että appiukko pitivät puheet, ystäväni soitti kitaraa ja lauloi meille, katsoimme videopätkän poikien polttareista ja morsian ryöstettiin. Bändiä meillä ei ollut, mutta dj oli tavallaan myös yksi ohjelmanumero. Ohjelma tai oikeastaan ohjelmattomuus olikin juuri sitä mitä halusimme, rennot häät jossa ei tarvinnut koko iltaa nököttää omalla paikallaan.

Meidän "ohjelma"

Vieraille annoimme vain yllä näkyvän ohjelmarungon, mutta olin toki tehnyt tarkemmankin aikataulun kuvaajille, cateringille ja bestmaneille sekä kaasoille.

9:00-12:00 tytöt kampaaja
12:30 valokuvaajat saapuvat kuvaamaan valmistautumista
13:00 pojat hyppäävät limusiiniin
13:30 tytöt hyppäävät kyytiin hotellilta
14:00-15.15 potrettikuvat
15:30 juhlapaikalle
16:00 vihkiminen
17:15-18:45 buffet
18:00 bestman, kaaso jne kuvat
19:30 kahvi ja kakku
20:30 häätanssi
21:00 kimpun ja sukkanauhan heitto
22:30 yöpala
23:00 dj
02:00 juhlat päättyvät

Yövyimme kaasojen kanssa hotelissa ja mies oli ihan kotona jonne he bestmanien kanssa kokoontuivat. Meillä oli "vihkiminen" juhlapaikalla ja potretit otettiin ennen sitä. Silti päivä oli erittäin kiireinen, olisi varmaan pitänyt pitää ne kaksi päivää kestävät häät :D Minulla ei ole mitään käsitystä kuinka "aikataulussa" kaikki oli sillä en katsonut kertaakaan kelloa ja hyvä niin. Aika meni muutenkin ihan liian nopeasti.

Photo booth tai oikeasta Selfie station oli suosittu koko illan ajan. Taustana toimi HM Home sarjan turkoosi verho ja Etsystä tilattu viiri nimikirjaimillamme. Rekvisiitat olin tilannut Ebaystä.

© Täydenkuun Kuva
© Täydenkuun Kuva
© Täydenkuun Kuva

Selfie stationin ohjeeseen olin lisännyt osuvan sarjakuvan :D Ohjeessa pyysin julkaisemaan otetut kuvat joko instagramissa tai hääappimme kuvagalleriassa.

Kuva täältä.


Poikien polttaritouhuja, onneksi video oli myös "mummoille sopiva" :D

© Täydenkuun Kuva
© Täydenkuun Kuva

Heittokimppuna minulla oli Tokmannin vaahtokarkkikimppu, jonka olin tuunannut Victorias Secretin silkkipapereilla. Kimppu oli aika painava, mutta lensi onneksi hyvin ja oikeaan suuntaan :D

© Täydenkuun Kuva
© Täydenkuun Kuva

Morsiamen ryöstö tyttöjen toimesta. Sulhaselle iskettiin sukkahousut päähän jotta hän ei nähnyt mihin menin ja minut vietiin takaovesta ulos juomaan skumppaa. Sillä aikaa sulhasen piti kirjoittaa ylös asioita miksi haluaa minut takaisin. Romanttisimmasta päästä taisi olla vastaus "yhteinen laina" :D

© Täydenkuun Kuva

Juhlapaikallamme Björkhemissä oli juuri tanssilattiaksi sopiva lava/ syvennys. Dj oli sen perällä ja discopallo seinällä loi mukavasti tunnelmaa. Jaksoimmekin tanssia myöhään yöhön ja olimme itse aivan viimeisten lähtijöiden joukossa.

© Täydenkuun Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥