torstai 8. lokakuuta 2015

Kolmas sormus...Uups!

Häiden varjolla tuhlaaminen tuli häitä järjestäessä erittäin tutuksi. Mutta onnistuu se näin häiden jälkeenkin, uuups!

Olen tyytyväinen vailkokultaiseen vihkisormukseeni mutta mieltä jäi kaihertamaan punakulta. Ihana punakulta jota on tänä vuonna näkynyt joka paikassa. Vihkisormukseni on allianssi ja siihen ei saa lainkaan kaiverusta. Joten ylimääräiselle sormukselle oli oikeastaan ihan oikea tarve, kai se hääpäivä sentään täytyy johonkin kaivertaa?

Kolmannen sormuksen kriteerit olivat siis punakulta, kapea runko ja rivi timantteja. Myös hinnalla oli suuri merkitys, sillä näin häiden jälkimainingeissa ei budjetista kovin isoa siivua tälle ei-niin-välttämättömälle hankinnalle lohjennut :D

Kiertelin koruliikkeet läpi jo ennen häitä, mutta punakultaa oli edelleen huonosti tarjolla. Muutamia nättejä malleja löytyi, mutta ne olivat joko niin kapeita ettei niihinkään olisi saanut kaiverrusta, tai muuten vaan todella heppoisia. Monelta merkiltä olisi voinut tilata punakultaisia versioita, mutta kyllähän sitä oikeasti haluaa nähdä sen valmiin sormuksen livenä ennen ostopäätöstä. Varsinkin kun punakultaa voi olla montaa eri sävyä riippuen kullan ja kuparin sekoitussuhteesta.

Timanttisormus Felicita 033-T1598PK - Kohinoor-timanttisormukset
Kohinoor Felicita
Princess timanttisormus 0,22ct 14K
Kultajousi

Laatukorulta löytyi tämä kaunis malli suoraan tiskistä. Sormuksen runko oli riittävän tukeva ja timantit kauniisti istutettu, siis juuri mitä hain. Paitsi hinta..

Laatukoru Silvan

Onneksi osuin liikkeeseen uudelleen Sembaloiden aikaan, jolloin kaikki timanttikorut olivat tarjouksessa -40%. Täysin kohtalon johdatusta siis. Vähän sama kuin jätät jostain ihanasta vaatteesta viimeisen oman kokosi ostamatta ja menet seuraavana päivänä katsomaan olisiko se vielä rekissä. Jos kukaan ei ole vienyt sitä on sinun pakko ottaa se koska kohtalo. Vai onko tämä joku minun oma teoriani? :D 

Nyt minulla on kolmas ihana sormus jossa kaiverrettuna mieheni nimi sekä hääpäivämme ♥

Myös kynsissä on punakultaa ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥