lauantai 17. tammikuuta 2015

Käytä hääpukuasi -päivä ja Erosormus

Tällä viikolla törmäsin kahteen uuteen hääaiheiseen asiaan, Käytä hääpukuasi -päivään ja erosormukseen.

Muistaakseni toissa kesänä järjestettiin Helsingin kaivarissa hääpukupiknik, jossa entiset morsiamet kokoontuivat piknikille vanhat hääpuvut päällään. Mutta nyt on siis olemassa "virallinen" päivä jolloin hääpukua saa käyttää hääpäivän lisäksi.

Iltalehti.fi 15.1.2015:

"15. tammikuuta vietetään Käytä hääpukuasi -päivää.

Päivän ideana on kaivaa vanha hääpuku kaapin pohjalta, ja lähteä puku päällä vaikka ravintolaan. Rohkeimmat pukeutuvat hääpukuunsa ja marssivat työpaikalle. Toiset pitävät ystävilleen teemakutsut.

Teemapäivä ei ole tarkoitettu vain naimisissa oleville, vaan siihen voivat osallistua myös naimattomat."

Aika kiva idea, ainakin näin häähullun näkökulmasta. Aioin ehdottomasti osallistua ensi vuonna. Tai ainakin melkein varmasti.

Instagaramista löytyi hastagillä #käytähääpukuasipäivä kyllä yllättävän monta kuvaa, eli on tähän päivään ainakin jokunen morsia tarttunut. Ja miksi ei, jos hääpukua ei halua myydä niin onhan sitä kiva aina silloin tällöin pitää päällä. Näkeepähän ainakin aina joulun jälkimainingeissa onko syytä aloittaa kesäkuntoon- projekti :D

Kuva täältä.

Toinen uusi juttu johon törmäsin oli erosormus, jota markkinoi Malmin korupaja. Erosormuksen idea ei sinällään ole huono, kulta ja timantit kannattaa tosiaan hyötykäyttää eikä heittää esim. mereen :D Kuitenkin ajatus, että vihkisormuksesta muokattaisiin uusi sormus symboloimaan eroa tuntuu oudolta. Mutta kukin tyylillään ja toivottavasti kovin monen ei tarvitse käyttää kyseistä palvelua!

Kuva täältä.
Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥