tiistai 14. kesäkuuta 2016

Hawaiian bdayparty


Hawaaii-synttärit ovat onnistuneesti takana ja kaikki meni loistavasti. Kuvia otin valitetavasti vain kännykällä, joten sorry huonosta laadusta. Näitäkin teemabileita ehdin suunnitella kauan, aiemmat postaukset täällä ja täällä

Synttäreiden viettopaikaksi valitsin Espoolaisen tikibaarin Bar Tiki Bing. Alla pari venuu.fi-sivuilta lainattua kuvaa baarista:

31decf05016d17d3b3aba79770b6f0c9ba1774de

232d9bf19715407a548fc65b71432743761b387d

Tunnelmallinen tikibaari sopi hyvin niin teemalleni kuin vierasmäärällenikin. Vieraita oli siis nelisenkymmentä ja tila oli varattu meille klo 18-22. Paikasta ei erikseen tarvinnut maksaa mitään, sillä ostin ennakkoon kasan drinkkilippuja joilla sain vieraat niinsanottuun hyvään Aloha-tunnelmaan :D

Baaritiskin ympärillä oli tällaiset hauskat keinut joissa yksi jos toinenkin napsi kuvia.



Baariin ei juurikaan koristeita tarvinnut tuoda, mutta pöydällä näkyvät olivat minun tuomiani. Ensimmäisessä kehyksessä oli muutamia Havaijilaisia sanoja ja sanontoja, korissa oli Havaijilla suosittuja kukkia hiuksiin ja ohje niille (sinkuille oikealle ja varatuille vasemmalle puolelle päätä) ja puurasiasta löytyi ihania kultaisia anananaskaulakoruja. Lisäksi jokainen vieras sai värikkään lein kaulaansa.



Suurin panostukseni oli ruokapuoli, tein kaiken itse ja kaikki oli vegaanista. Menun kehitin googlailemalla Havaijilaisia ruokia ja ananasta ja kookosta riitti :)




Aloha-viirin askartelin itse ja palmunlehdistä tehdyt kertakäyttölautaset on Verkkokauppa.comista. Turkoosit purkit on Ikeasta ja kukilla koristellut pillit Tigerista. Turkoosi pöytäliina on hennesin home mallistosta.



Alla näkyvä ananaspurkki on hennesin home mallistosa. Flip Flop -leipien välissä oli kahta vegaanista levitettä (Sheese sweet chili ja Oatly påMackan), soijaleike (Bon Soya soija-viherpippurileike), salaattia, kurkkua ja aurinkokuivattua tomaattia. Ensin kokosin leivän, sitten painoin jalan muotoisella piparkakkumuotilla jalan muotoisen palan ja flip flopin remmit on pienet kurkkuviipaleet. Aika hauskoja, eikö? :)




Soijapyörykät (Anamma) ja ananakset (Dole) paistoin pannulla ja dippasin bbq-kastikkeeseen.


Pastasalaatti on mukaelma alla olevasta reseptistä, valitettavasti en yhtään muista mistä löysin sen:

200g pastaa
1 punainen paprika
1 kevätsipulin varsi
4,5dl kinkkua
1 tölkki ananasta
½ kurkku

Kastike:
1,2dl majoneesia
0,6dl sour creme
1rl sinappia
0,7dl ananasmehua
1tl hunajaa
0,25tl valkosipulijauhetta
mustapippuria

Kinkun tilalla Oumph! Pulled oumphia, majoneesina X-tra kevytmajoneesi, sour cremen tilalla Oatly ruokaan Fraiche ranskankerma, hunajan tilalla vaahterasiirappia ja pastana käytin gluteenitonta Urtekram pennepastaa. Astia ja ottimet olivat lainassa anopilta.




Hedelmävartaiden resepti löytyi täältä. Puuastia hennesin home mallistosta.


Kaura-kookospallojen resepti löytyi täältä. Nämä olivat kyllä vanhalle Bounty-fanille aivan ihanan makuisia :) Puuastia hennesin home mallistosta. Oikealla näkyvä Hawaii kyltti on tuotu Havaijilta, ja siellä siis rekisterikilvissä oli oikeasti tuollainen sateenkaari ♥ Vasemmalla näkyvät pienet numeropallot Pop Up Kemut -verkkokaupasta.



Namivartaissa vegaanisia karkkeja, hedelmä-coctailtikut Tigerista.


Kookospannacotan resepti löytyi täältä. Tämä oli helppo tehdä ja myös todella herkullista (ananas-kookosfanille). Kultainen tarjoilulautanen hennesin home mallistosta.


Tiki Bingin sulkeuduttua siirryimme jatkoille saman firman Bada Bingiin eli #yllätystenyökerhoon jossa bailasimme melkein pilkkuun saakka. Olipa kiva täyttää jo toisen kerran 30! :D


4 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan näköiset synttärit! Olisipa ihana päästä tuommoisille synttäreille!

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköiset juhlat! Minusta on aina niin mahtavaa, kun juhlaan valittu teema toteutetaan viimeisen päälle. :) Blogissani on muuten unelma-arvonta menossa, kannattaa käydä osallistumassa! http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2016/07/unelma-arvonta-elamani-paiva-4-vuotta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ja kävin osallistumassa ihanaan arvontaan :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥