tiistai 1. maaliskuuta 2016

Nimiäiset Musaamo Leppävaarassa

Pari viikkoa taaksepäin vietimme siis ystävieni vauvelin nimiäisiä Musaamossa, Leppävaarassa. Lisää kuvia tilasta Venuu.fi -sivustolla. Vieraita oli nelisenkymmentä, mikä oli tilaan nähden aikalailla maksimimäärä. Nimiäisten teemäväreinä oli mintunvihreä sekä valkoinen. 

Sommittelimme pöydät viideksi kahdeksan hengen pöydäksi. Class Ohlsonin kertakäyttöpöytäliina riitti juuri peittämään kaksi vastakkain olevaa 60cm leveää pöytää. Liina oli ihan tyylikästä, mutta todella ohutta ja helposti repeävää..

Musaamon kahvimukit sattuivat sopimaan hyvin teemaväriin, ja niiden lisäksi pöytiin tuli sydänköynnöstä ja nameja cupcakekipoissa sekä pari tuikkua. Kupit ja lusikat katoimme pöytiin valmiiksi sillä tarjoilupöytä oli niin täynnä kaikkea ihanaa :D

Tila oli ainakin kyseisenä päivänä ihanan valoisa suurten ikkunoiden ansiosta ja sopi hyvin nimiäisille. 


Sydänköynnöstä riitti myös tarjoilupöydän koristeeksi. Lisäksi tein vauvan kuvista viirin ripustamalla niitä pienillä pyykkipojilla mintunvihreään silkkinauhaan. 



Tuoreet vanhemmat sekä heidän sukulaisensa olivat taikoneet hurjan paljon ihania tarjoiltavia.





Nimiäiset aloitettiin tervetuliaispuheella, jonka jälkeen vieraille jaettiin ristikot jonka keskiriville muodotui vauvan nimi. Ensimmäisenä ristikon ratkaissut sai mennä paljastamaan piilossa olleen nimen, joka oli koottu kirjainviiristä. Viiri löytyi juhlahumua.fi -verkkokaupasta. Nimen paljastamisen jälkeen skoolattiin ja jaettiin kummeille kummitodistukset. 



Sitten olikin vuorossa vapaata syömistä ja kahvittelua ja juhlakalu kiersi tietenkin sylistä toiseen. Kahvittelun lomassa vieraat kirjoittelivat vieraskirjaan. 

Vieraita oli kutsussa pyydetty tuomaan vauvalle jokin muisto tästä ajasta, esim uutinen, mainos jne. En ehtinyt paljoa tutustumaan muiden vieraiden tuomisiin, mutta itse vein listat vuoden 2015 spotifyssa soitetuimmista biiseistä jne, mainoksen iPhone 6sta ja Samsung Galaxy Sstä joissa näkyi kuva ja hinta, sekä uutisen Ruotsin prinsessa Victorian viimeisillään olevasta raskaudesta. Uusi prinssi tai prinsessa tulee olemaan melkein saman ikäinen vauvelin kanssa, joten ajattelin että hänen on kiva aikanaan lukea uutinen ajalta jolloin he ovat molemmat olleet aivan pikkuisia :)

Ihana vauva ja ihana nimi ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥