perjantai 12. helmikuuta 2016

Mintunvihreät nimiäiset

Tulevana viikonloppuna, tarkemmin ystävänpäivänä, juhlimme hyvän ystäväni esikoisen nimiäisiä. Hänelle järjestetyissä babyshowereissa annoin lupauksen että auttaisin nimiäisten suunnittelussa ja järjestämisessä. Suunnittelun aloitimmekin jo hyvissä ajoin ennen vauvelin syntymää, ja yksityiskohtia olemme hioneet nyt alkuvuoden aikana.

Vauva on merkiltään tyttö, mutta näistä nimiäisistä ei tule ihan-kokonaan-pinkkejä. Sen sijaan äidin valinta teemaväriksi oli mintunvihreä, joka onkin ihanan raikas vaihtoehto. 

Nimiäiset pidetään Leppävaarassa, Musaamossa. Vieraita on kolmisenkymmentä ja Musaamo sopii tällaisiin juhliin niin tilojen kuin hintansakin puolesta. Musaamosta on mahdollista vuokrata myös astiat.  

Aloitin kutsukortin suunnittelun Canvalla, mutta en saanut sieltä tallennettua riittävän hyvälaatuista jpeg-muotoista kuvaa, joka oli taas ainoa tiedostomuoto jonka Ifolor hyväksyi. Näin ollen pikasuunnittelin kortista uuden version Picmonkeylla ja siitä tuli melkein yhtä kiva. Kortit tilattiin sitten Ifolorilta, jossa väri ja painolaatu ei valitettavasti ollut tällä kertaa parhainta mahdollista.. Jos olisi ollut enemmän aikaa olisin tilannut kortit Photoboxista. Mutta kortit ajoivat siis asiansa ja vieraat saatiin kutsuttua :)

PicmonkeyIfolor

Musaamossa on puun väriset pöydät, ja päätimme raikastaa niiden ilmettä valkoisilla pöytäliinoilla. Clas Ohlsonilta löysimme edullista kertakäyttöpöytäliinaa rullassa.

Kertakäyttöliina
Clas Ohlson 4,99€

Pöydille tulee lisäksi Ebaystä tilattua sydänköynnöstä (koska ystävänpäivä), sekä tuikkuja. 

Ebay 2,49£

Muita koristeita ja tarvikkeita kävimme ostamassa Sinnelistä ja Suomalaisesta kirjakaupasta. Lisäksi pöllöfani-äiti tilasi hauskat servetit Juhlahumua.fi verkkokaupasta, kuten myös kirjainviirin johon tulee lapsen etunimet.

pöllöt lautasliina
Juhlahumua 3,90€
juhlahumua_juhlatarvikkeet_juhlakoristeet_DIY kirjanbanneri
Juhlahumua 13,50€

Kummeille tilattiin kummitodistukset Pro-Seremonioilta. Mekin olemme mieheni kanssa saaneet tällaisen todistuksen ja voin kyllä suositella näitä ihania todistuksia ♥

Bebesinfosta löytyy paljon hyviä vinkkejä nimiäisten järjestämiseen. Jotain alla olevan suuntaista nähdään myös näissä nimiäisissä.

Juhlan runko voi olla seuraavanlainen: 
  • Vieraat saapuvat
  • Tervetuliaispuhe ja malja
  • Ohjelmanumero, puhe tai esitys
  • Vauvan nimen ja kummien julkistaminen
  • Malja vauvalle
  • Ruokailua ja kahvittelua
  • Lahjojen avaaminen
  • Vieraat voivat valita mukaansa suosikkikuvansa vauvasta. Laita erilaisia kuvia vauvasta kauniilla pyykkipojilla pitkään satiininauhaan roikkumaan.
  • Voit pyytää kutsussa jokaista vierasta tuomaan vauvalle muistoksi jonkun tästä päivästä kertovan tuliaisen, esim. suosituimman laulun cd:llä, karkkiaskin, kiinnostavan uutisen maailmalta, kaupan mainoksen jossa näkyy hinnat jne. Nämä tuliaiset laitetaan kauniiseen laatikkoon, "aikakapseliin" ja annetaan vauvalle aikuisena.

Nimen paljastus on tietenkin nimiäisten tärkein ohjelmanumero. Minäkään en vielä tiedä nimeä, mutta se paljastetaan vieraille ristikon muodossa.

Nimiäisiä suunnitellessa kävin läpi monia aiheeseen liittyviä blogipostauksia. Tästä blogista nappasin muutaman ihanan idean.

En malta odottaa sunnuntaita ja sitä että kuulen vauvan nimen! Kuvia luvassa ensi viikolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥