keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Meidän häät: Musiikki

Häitä varten tein pari erilaista Spotify-soittolistaa, rauhallisemman ruokailun jne. taustalle ja vähän railakkaamman alkuillan biletykselle. Olin myös kysynyt vierailta biisitoiveita ilmoittautumisen yhteydessä, ja biisit olivat soittolistoilla. Toiveita ei tullut montaa, mutta minulla ei ole myöskään mitään käsitystä soivatko ne ikinä. Jälkikäteen harmittaa etten tehnyt toiveista omaa listaa joka oltaisiin voitu laittaa soimaan jossain kohtaa..

Biisejä soittolistoille valitsin Spotifyn top-listoilta, omia ja kaasojen suosikkeja ja sulhasen toiveita. Halusin että musiikkia olisi listoilla vähän joka makuun ja jokainen löytäisi ainakin jotain jonka tahtiin tekisi mieli tanssia. Meillä oli käytössä Spotify premium, joka toimi myös ilman nettiyhteyttä jota ei juhlapaikallamme olisi ollutkaan. Bestman kuitenkin käytti kännykkänsä nettiä ja lisäili lennosta tanssilistalle muutamia toivebiisejä, loistavaa :) Loppuillan musiikista vastasi Dj, jonka tahtiin bailasimme myöhään yöhön.

Koska meillä oli "vihkiseremonia" juhlapaikalla, saimme valita siihen ihan mitkä biisit halusimme. Oman sisääntulobiisin valinta oli yllättävän vaikeaa, sillä hyviä vaihtoehtoja oli aivan liikaa. Joskus kauan sitten olin jo päättänyt että astelen alttarille jonkun Titanicin instrumentaalibiisin tahtiin, mutta se tuntui sittenkin aivan liian surulliselta vaihtoehdolta.

Rakastan John Legendin All of me -biisiä, mutta koska myös edm on lähellä sydäntäni, valitsin biisistä vähän menevämmän version. Kävelin siis "alttarille" tämän tahtiin:


John Legend - All of me (Tiësto remix)


Tähän biisiin rakastuin vuonna 2013 ensimmäisellä jenkkireissullamme. Se soi usein automatkallamme Vegasiin, joten se muistutti hyvin oikeasta vihkimisestämme. Myös sanat sopivat hyvin tilanteeseen. Alttarilta pois kävelimme siis tämän tahtiin:

Capital Cities - Safe and sound


Seuraava valinnan vaikeus oli häätanssin kohdalla. Ensinnäkään meillä ei ole mitään meidän biisiä, joka olisi ollut selkeä valinta. Valssi ei ollut vaihtoehto, sillä emme kumpikaan sitä osaa. Oikeastaan minulla oli suuri työ saada sulhanen suostumaan edes jonkinlaiseen häätanssiin tai heiluntaan tanssilattialla :D Häätanssibiisi ei oikeastaan liittynyt meihin millään muulla tavalla, kuin että olimme vuonna 2008 Provinssissa katsomassa bändiä. Kyseinen versio kappaleesta on ihana, ja enemmän molempien tyyliin sopiva kuin joku yltiösiirappinen rakkausrenkutus. Häätanssiksi valitsin siis tämän:

Foo Fighters - Everlong (acoustic)


Häätanssin jälkeen jatkoimme näillä ja pyysimme kaikki vieraat tanssimaan :

Samuli Edelman - Kaikki tahtoo

U2 - One


Sukkanauhan- ja kimpunheittoon halusin myös jotain taustamusiikkia. Esimerkiksi täältä löytyy loistava lista jossa paljon hyviä biisejä. Ainoa ongelma juhlapaikallamme oli että musiikki kuului vain sisällä ja kimppu sekä sukkanauha heitettiin ulkona. Ennen heittoja laitettiin siis soimaan tämä:

Beyonce - Single ladies


Tämän olisin halunnut itse kimpunheiton taustalle, mutta emme sitten alkaneet kikkailemaan musiikkia mistään kännykän kaiuttimista.. Mutta olisihan tämä nyt ollut aivan loistava :D

Ludacris - Move bi***

2 kommenttia:

  1. Toi John Legend:in All of me on myös mun suosikki kipale, ja oonkin salaisesti miettinyt että haluaisin sen soivan kun "astelen alttarille". Toinen mistä tykkään on Nopsajalan Lupaan olla, mutta koska se soi kaverin häissä häätanssin biisinä (olin kaiken kukkuraks kaasona) niin jotenkin tuntuu etten voi sitä oikeen käyttää. Onneks ilmeisesti ennen meidän häitä ei enää kukaan mee naimisiin niin ehkä siis saan käyttää totta All of me:tä eikä kukaan varasta sitä multa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ärsyttävää jos joku ehtii "varaamaan" jonkun ihanan biisin :D Mutta toivottavasti saat All of me:n, siinä on kyllä täydelliset sanat ♥

      Poista

Kiitos kommentista! ♥