perjantai 13. marraskuuta 2015

Kiitoskortit

Kaikki häihin liittyvät "velvollisuudet" on nyt hoidettu, eilen tipautin viimeisetkin kiitoskortit postilaatikkoon.


Halusin hoitaa kiitoskortit mahdollisimman pian juhlien jälkeen, joten rupesin tutkimaan vaihtoehtoja heti häämatkalta palattuamme. Meillähän ei ollut varsinaisia kutsukortteja, joten minulla ei ollut mitään tiettyä teemaa tai korttipohjaa valittuna etukäteen. Save the date kortit olin tilannut Ifolorilta, mutta sen sarjan kiitoskortti ei ollut mielestäni kiva.

Kiitoskorttiin halusin kuvakollaasin, sillä potrettikuvista oli aivan mahdoton valita vain yhtä. Katsoin kollaasikortteja sekä Ifolorilta että Photoboxista jota oltiin suositeltu ainakin Häät2015 -faceryhmässä. Loppupeleissä hinta oli sitten ratkaisevin tekijä ja tilasin kortit Photoboxin kautta. 60lle kortille jäi kaikenmaailman alekoodien jälkeen hinnaksi noin 70 euroa, eli ihan ok diili.


Photoboxilla sai muokattua kortteja todella kätevästi juuri sen näköiseksi kuin itse halusi. Lisäksi sain lisättyä häävieraista otetun ryhmäkuvan kortin sisäkanteen. Kortin tekstin päättäminen tuotti pientä päänvaivaa, sillä kiitoskortteja oli menossa jonkin verran myös ihmisille jotka eivät päässeet paikalle, mutta olivat silti muistaneet meitä häälahjalla. Tilasin sitten kaikki samalla tekstillä "Unohtumattomasta päivästä kiittäen" ja meitä pelkällä häälahjalla muistaneille kirjoitin käsin "Kiitos muistamisesta". Muita miettimiäni tekstivaihtoehtoja olivat "Kiitos kun teit päivästämme täydellisen/ ikimuistoisen" ja "Kiitos kun juhlit kanssamme". Korttiin tuli myös teksti "Cause all of me loves all of you" joka oli siis sisääntulobiisini, sekä molemmat "hääpäivämme" eli juhlapäivä ja oikea hääpäivämme.


Photoboxin toimitus oli ihanan nopea, kortit olivat perillä reilussa viikossa tilauksesta. Värit olivat hyvät, mutta ilmeisesti paperin laadusta johtuen itse kuvat olivat vähän suttuisia :/ Mutta ei liian häiritsevästi. Kortit olivat ihan sopivat henkilöille jotka eivät muutenkaan laita niitä esille, mutta sukulaisille kuten mummoille ja kummitädeille täytyy teettää potrettivalokuvia jotka voi sitten laittaa hyllynreunalle.Kiitoskorttien mukana laitoin osalle vieraista extrakuvia esim. parhaimpia photobooth otoksia tai kimpun ja sukkanauhan napanneille tilannekuvia siitä. Osa vieraista oli vain sellaisia kamerakarkureita että heistä ei ollut mitään erityisen hauskoja kuvia, joten he saivat sitten vain kiitoskortin :D

Me pyysimme häälahjaksi rahaa häämatkaamme varten. Samalla vierailla oli mahdollisuus vaikuttaa häämatkamme sisältöön valitsemalla ennalta kootulta listalta rahan käyttökohden. Valittavat kohteet olivat esimerkiksi pelirahaa Las Vegasiin ja romanttinen illallinen Hawaijilla. Näille valinnan tehneille vieraille laitoin lisäksi kuvia ja pienen tarinan siitä kun käytimme heidän lahjaansa :)


Bestmaneille ja kaasoille teetin kasat kuvia ja kaille vieraille laitoin sähköisesti linkin meidän hääkuviin. Isovanhemmille tein käsin ihanat valokuvaalbumit (jotka tulivat yllättäen edullisemmaksi kuin kuvakirjat) joihin laitoin niin hää- kuin häämatkakuviakin kuvatekstien kera. Isovanhemmat eivät kuitenkaan käytä nettiä ja heiltä saimme suurimmat sponssaukset häämatkalle. Lisäksi albumista saa halutessaan kuvat irti ja kehystettyä.

Onneksi häitä sai fiilistellä näin jälkikäteenkin ja kiitoskorttien suunnittelu ja värkkäily oli yllättävän aikaavievä projekti :D Enää pitäisi saada loput häätavarat myytyä niin homma olisi ikäänkuin paketissa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥