keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Meidän häät: Limusiini ja potretit

Olin varannut sulhaselle ja bestmaneille yllätyksenä Hummer-limusiini kyydin. Pojat hyppäsivät limusiinin kyytiin Espoosta ja ajoivat Hämeenkylän kartanolle nappaamaan meidät tytöt kyytiin. Sulhanen näki minut ensi kertaa hääpuvussa Hämeenkylän kartanon pihalla, mutta emme ottaneet sen kummempia Fist look -kuvia. Olimmehan oikeasti jo naimisissa vaikka bestmanit eivät sitä siinä vaiheessa vielä tienneetkään.

© Täydenkuun Kuva

© Täydenkuun Kuva

Limusiinin varasin Raiskilta ja olin super-tyytyväinen autoon sekä kuskiin. Otimme muutaman kuvan hääseurueesta limusiini taustalla jonka jälkeen jatkoimme yhdessä matkaa kohti potrettikuvauksia ja juhlapaikkaa. Limusiinissa oli vielä pullo skumppaa jonka korkkasimme tietenkin matkalla. Limusiiniajelu oli minulle ensimmäinen laatuaan ja ihan kivaahan se oli Myös pojat näyttivät pitäneen kyydistä ja olikin kiva kun yksi kuvaaja oli koko matkan mukana. Limusiinin sisäkatto oli peiliä, joten sisältäkin sai makeita kuvia. Harmi etten voi esitellä niitä täällä mölli "en halua esiintyä blogissa" miehen takia. Meidän piti vielä napata kuva jossa kurkistamme molemmat limusiinin kattoikkunasta mutta harmi kyllä se unohtui. .

© Täydenkuun Kuva

© Täydenkuun Kuva

Limusiini jätti meidät Vanhan Viilatehtaan pihaan, Vantaankosken rantaan joka oli siis toisella puolella tietä juhlapaikastamme katsottuna. Viilatehtaalla oli meneillään toiset häätjuhlat ja näkyipä samalla tiellä toinenkin limusiini. Toinen kaasoni jäi avustamaan potrettikuvauksissa ja loput hääseurueesta jatkoivat matkaa juhlapaikalle varmistamaan että kaikki on valmista.

© Täydenkuun Kuva

© Täydenkuun Kuva

Olimme käyneet keväällä kuvaajien kanssa Vantaankosken rannassa suunnittelemassa potrettikuvauksia, joten aikaa ei kulunut turhaan palloiluun. Potrettikuvauksiin oli varattu aikaa noin puolitoista tuntia joka riitti ihan hyvin. Vanhalla viilatehtaalla oli tosiaan toiset häät käynnissä jonka vuoksi yksissä kuvissamme näkyy valitettavasti väärien häiden vieraita :D Tosin en tiedä kiinnittääkö niihin kukaan muu huomiota kuin minä itse, mutta pelkkä Viilatehdas olisi tietenkin ollut kivempi tausta.

© Täydenkuun Kuva

© Täydenkuun Kuva

© Täydenkuun Kuva

© Täydenkuun Kuva

Potrettikuvaukset sujuivat kaiken kaikkiaan hyvin ja meistä otettiin paljon hyviä kuvia. Oli muuten todella vaikeaa valita mitä niistä tulee kiitoskortteihin :) Sääkin oli meidän puolella vaikka taivaalla oli vähän synkkiä pilviä. Ja hyvä niin sillä sateenvarjo unohtui kokonaan.

Minullehan kuvaajien kuvaustyyli oli tuttua kaksista huomenlahjakuvauksista, mutta en voinut paljastaa sitä miehelle kun en tietenkään vielä ollut antanut lahjaa. Mutta oli siis mukava kun kuvaajat olivat jo tuttuja ja sai olla luottavaisin mielin kun tiesi että kuvista tulee upeita. Täysin tuntemattoman kuvaajan edessä ei olisi välttämättä osannut rentoutua niin hyvin.

© Täydenkuun Kuva

© Täydenkuun Kuva

© Täydenkuun Kuva

© Täydenkuun Kuva

Potrettikuvausten jälkeen hipsimme juhlapaikalle jossa piilouduin takahuoneeseen ja sain vihdoin syötyä pari palaa lounas-sushia. Joka oli ihan hyvä sillä siinä vaiheessa jännitti jo niin paljon että pyörtyminen ei ollut muutenkaan kaukana :D

Morsius-glamouria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥