tiistai 9. kesäkuuta 2015

Hääpäivän lookin kokeilua

Varoitus: Sisältää erittäin huonolaatuisia kännykkäkuvia mutta muuta kameraa ei ollut nyt käytössä :D

Parjantaina sain pukuni vihdoin muokkauksesta. Pukua kavennettiin, siihen laitettiin tukiluut kylkiin sekä pukua lyhennettiin. Puvusta poistettiin myös pieni laahus joka siinä alunperin oli. Lisää puvun merkistä jne täältä.


Puvussa itsessään on jo blingiä, mutta hommasin sitä hieman lisää. Korvakorut morsiusliikkeestä Losista ja kaulakoru Glitteristä. Kaulakoru on ostettu pari viikkoa takaperin ja se maksoi muistaakseni 39,90€.


Lauantaina pääsin koekampaukseen ja -meikkiin. Kampausta ja meikkiä olin suunnitellut kauan ja oli ihanaa kun pääsin vihdoin näkemään visioni "livenä".

Kampauksen mallikuvaksi näytin kampaajalleni seuraavat:

curly platinum blonde hairstyle, front pulled back
Kuva täältä.

Half back with Volume and Curl - Medium Hairstyles for Wedding
Kuva täältä.

Tarkoituksena oli siis saada aikaan osittain kiinni oleva kiharakampaus. Kampaukseen käytimme kaksi riviä klipsipidennyksiä jotta saimme tukkaani hieman lisäpituutta ja tuuheutta. Klipsit eivät painaneet päätäni yhtään niin paljon kuin olin pelännyt, siihen auttoi ilmeiseti että klipsien kiinnityskohtaa tupeerattiin hieman.

Kampaus sivusta. Päälaen hiukset kiinnitettiin lettimäisesti.


Kampaus takaa. Oikeassa kampauksessa pinnit eivät luonnollisesti näy ja kiharat ovat selkeämmät ja huolitellummat.


Kampaus edestä ja toinen silmä meikattu :D


Meikin suhteen minulla oli toiveena heleä iho, panostus silmiin ja pinkihköt huulet. Mallikuvana näytin tämän:

wedding makeup for blonde hair and blue eyes - Google Search
Kuva täältä.

Lopputulos luonnonvalossa näytti tältä. Olin itse todella tyytyväinen, varsinkin kulmiin joita en itse ole ikinä oikein osannut meikata.


Minulla oli koekampaus ja meikki suht aikaisessa vaiheessa, lähes pari kuukautta ennen hääpäivää. Se oli kuitenkin tietoinen valinta sillä olin lukenut niin paljon kauhutarinoita epäonnistuneista kampauksista ja meikeistä että halusin hieman pelivaraa. Paikka ja tekijä olivat minulle tosin tuttuja, joten en niinkään pelännyt että jotain menisi pieleen. Lähinnä ajattelin että on hyvä varata riittävästi aikaa jos olisi tarvinnut alkaa vielä tilailemaan jotain hiuskoristetta tms. Mutta olen todella tyytyväinen kampaukseeni ilman sen kummempia koristeitakaan sillä kimallusta riittää puvussa ja koruissa. Aikaa saimme kokeiluversioihin käytettyä lähes pari tuntia joten itse hääpäivälle varattu kolme tuntia on varmasti aika lähellä totuutta. 

Minusta koekampaus ja meikki ovat todella tärkeät, varsinkin jos ei tunne tekijää entuudestaan. Ja ainakin itse paljon mieluummin maksan vähän "ekstraa" kahdesta käynnistä jotta tiedän tarkalleen mitä itse pääpäivänä on tiedossa.

Tässä teille vielä korvamato näin alkuviikon iloksi, se on soinut minulla jo monta päivää päässä. Mutta sitä ei toivottavasti soiteta missään kohtaa meidän häissä :D


2 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥