sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Vaippakakku

Ystäväni Baby Shower kutsut lähestyvät, ja päätimmekin kaveriporukalla koota hänelle vaippakakun lahjaksi. Tässä siis postaus kakustamme inspiraatioksi kaikille :)
Vaippakakun ainekset:

vahvasta pahvista leikattu pohja
sellofaania
vaaleanpunaista kartonkia
silkkinauhaa
lahjanauhaa
sakset, liimaa, teippiä
kuminauhoja

vaippoja, 2 eri kokoa
peppupyyhkeitä
sinkkivoidetta
vanupuikkoja
pieniä vaaleanpunaisia pyyhkeitä vauvalle
peitto vauvalle
2 röyhelö alushousut vauvalle
vaaleanpunainen converse setti vauvalle, body, pipo ja tossut
geishoja ja kääreellisiä salmiakkeja äidille
1. Sellofaani kannattaa laittaa alimmaiseksi

2. Päällystä pahvinen pohja värillisellä kartongilla

3. Rullaa vaipat näteiksi pötkylöiksi ja kiinnitä kuminauhoilla4. Kokoa vaippoja pohjan päälle niin että vaippojen keskelle tulee jotain korkeampaa, kuten pyyhkeitä. Näin kakku pysyy paremmin kasassa. Jätä pohjan reunoille hieman tilaa koristeille. Kiristä kunnolla silkkinauhalla.

5. Leikkaa kartongista välipohja toista kerrosta varten, jätä reikä keskelle korkeammille tavaroille. Kokoa toinen ja kolmas kerros samalla tavalla. Tee kerroksista tarpeeksi tiukkoja että kakku pysyy kasassa. Pienempiä vaippoja kannattaa käyttää ylimmässä kerroksessa sekä täytteenä pienissä väleissä.

6. Kun kakku on valmis, lisää koristeet reunoille ja kinnitä sellofaani ylhäältä ja sivuilta. Kakkua kannattaa kuitenkin nostaa pohjasta ettei työ mene hukkaan ;)

Kakun sisään olisi voinut piilottaa vielä vaikka pienen skumppapullon äidille yllätykseksi, mutta meidän kakkuun ei mahtunut.

Toivottavasti tuleva mamma tykkää kakustamme! ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥