torstai 1. elokuuta 2013

Inspiraatiota

Häiden suunnitelun aloitin valisemalla teeman, jonka mukaiset kutsut, koristeet ja muut härpäkkeet häihimme tulevat. Vaikka olen suunnitellut häitäni jo pikkutytöstä lähtien, minulla ei ole ollut mitään selkeää visiota teemasta. Onneksi inspiraatiota on tarjolla runsaasti!

Netti pursuaa hääsivustoja, DIY-ohjeita, hääblogeja, hää-aiheisia verkkokauppoja, hääsuunnittelijoita jne. jne. Sivustoja voi selata tuntikausia jonka jälkeen pää käykin ylikierroksilla kaikesta ihanasta. Puhumattakaan häälehdistä, -messuista ja tv-ohjemista.

Itse löysin parhaat ideat seuraavista:

Pinterest/ Weddings: Teemoja, koristeluvinkkejä, pukuideoita.. Voi etsiä myös hakusanolla kuten "vintage wedding". Linkki omaan "I do." boardiini pinterest-välilehdellä!

Hääblogit ja naimisiin.info hääfoorumi. Näihin löytää yleensä googlen kautta kun etsii tietoa jostain, mutta muiden kokemuksia ja ideoita kannattaa ehdottomasti käyttää hyödyksi!

You&YourWedding- lehti: Saa myös suomen lehtihyllyistä ja nettisivuillakin on paljon ideoita.

Kannattaa etsiä myös oman avioitumisvuotensa facebook-ryhmä, Häät 2015 on ollut ihan huippu! :)

Mutta miten valita kaikkien ideoiden joukosta? Valitsetko teeman sulhasen kanssa vai saatko vapaat kädet? Löytyisikö teema jommankumman töistä tai harrastuksista? Lempiväristä, -kukista, -matkakohteesta tai -musiikkityylistä?

Inspiraatiokuvia selatessani huomasin pitäväni aina samantyylisistä kuvista, joten teeman valinta ei loppupeleissä ollut vaikeaa. Häideni teemaksi valitsin siis blingblingin koska rakastan kaikkea kimaltavaa ja timantteja, sekä korostusväriksi turkoosin sillä se on aina ollut lempivärini. Jotain tähän tyyliin:


Meillä siis teema, koristeet ja kaikki muukin on minun käsissäni ;) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥