keskiviikko 14. elokuuta 2013

Hääkirppikset

Hääkirppikset- loistava keksintö! Jos jotain haluamaansa saa halvemmalla niin se kelpaa varmaan ihan jokaiselle :) Kirppiksillä myydään koristeita, pukuja, askartelutarvikkeita, asusteita ja paljon muuta.

Hääkirppiksiltä tulee tehtyä löytöjä ja niihin jää myös helposti koukkuun. Jos jotain haluaa niin täytyy olla nopea sillä hyvät tavarat menenvät nopeasti.

Huono puoli kirppiksissä on että myyjän myymä erä, esim tuikkukippoja, on usein liian pieni tai suuri omaan tarpeeseen nähden. Lisäksi palstoilla on ollut jonkinverran huijareita joista on tehty ihan rikosilmoituksiakin. Omat kauppani ovat tähänmennessä menneet ihan nappiin, vaikkakaan heräteostoksina tilaamani tavarat eivät kaikki ole olleet sellaisia kuin oikeasti olisin halunnut. Mutta kun halvalla sai! :D


Seuraamiani hääkirppiksiä:

Facebook/

Hääkirppuutori

Hää-kirppis

Kierrätetään Häät!


Naimisiin.info/

Hääkirpputori


Tähän mennessä ostettua: (kaikki fb:n kautta)

Puolipitkä huntu 20€. Huntua minulle ei näillä näkymin tule, mutta ehkä huomenlahjakuvauksiin ;)Häälaukku 10€. En ole edes varma tarvitseeko koko laukkua?Turkoosit organza tuolirusetit 40kpl 20€. Vieraita tulossa noin 85 joten täytyy tilata lisää tai keksiä joku muu käyttö näille.n. 60kpl tikkuja (ovat pitkiä grillitikkuja) esim. photo booth propseihin ja 6kpl värillistä helmiäiskartonkia 5€.2kpl sydänleimasimia 2€. Värit hopea ja valkoinen, katsotaan keksinkö niille käyttöä.Hääkimppupohja 12€. Aion tehdä silkkikukka/brooch bouquetin.
Vinkit hääkirppiksien käyttöön:

-Tarvitsetko tuotetta todella? Esim. joiltain pitopalveluilta ja juhlapaikoilta saa tuikkukippoja, maljakoita jne. lainaksi. Kaikkea ei tarvitse ostaa.

-Onko tuotteita tarpeeksi? Jos löydät 20 tuikkukippoa halvalla mutta tarvitset niitä 40, saatko ostettua samanlaisia lisää?

-Onko tuote postikuluineen halvempi kuin uutena ostettuna?

-Uskallatko ostaa esim. kenkiä sovittamatta? Kirppis ei ole verkkokauppa joten palautusoikeutta ei ole.

-Jotkut tuotteet saattavat olla ebayssä halvempia kuin kirppareilla.

-Pyydä tuotteista lisätietoja ja kuvia.

-Jos oikeasti haluat tuotteen varaa se Heti, myös jonottaa voi jos ensimmäisenä varannut ei otakkaan. Sovi yv:nä myyjän kanssa onnistuuko postitus vai nouto ja selvitä kuuluvatko mahdolliset postikulut hintaan.

-Eri kirppiksillä on ylläpitäjien luomia sääntöjä, ne kannattaa lukaista läpi varsinkin jos aikoo itse myydä.


Toivottavasti teette hyviä löytöjä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥