torstai 25. elokuuta 2016

Baby Shower nro 4 ja vaippakakku

Jälleen kerran pääsin järjestämään ystävälleni Baby Shower -kutsuja ♥ Tällä kertaa vauvan merkki ei ollut etukäteen tiedossa joten mitään liian hallitsevaa teemaväriä emme uskaltaneet valita.

Lupauduin myös kokoamaan yhteislahjana annettavan vaippakakun. Olen aiemmin koonnut yhden vaippakakun tyttövauvalle, siitä voit lukea täältä. Niin sanotun sukupuolineutraalin kakun kokoaminen tuntui alkuun aika haasteelliselta. Kaikki lastenvaate- ja tarvikekaupat olivat täynnä joko pinkkiä tai vaaleansinistä, prinsessoja tai autoja. Onneksi lopulta sain aikaiseksi omasta mielestäni ihan kivan kokonaisuuden, vaippakakun ainekset tässä:

Vaipat kokoa 2

Skumppa ja pilli

Nameja

Imetyskoru - Vauvatalo Johanna

Bikinirajashaverit ja silmänympäryshoito tummille silmänalusille - Sokos Emotion

Huivit ja tumput - HM

Body, pitkikset ja pipo - HM

Anti-koliikki tuttipullo ja Ainu-ensipupu

Harsoja 3kpl - Jesper Junior

Kakun pohjalle leikkasin pahvista ympyrän ja päällystin sen lahjapaperilla.


Ensimmäisen kerroksen keskelle laitoin kaikki korkeimmat tavarat.


Sitten aloin lisäämään kuminauhalla rullalle käärittyjä vaippoja tavaroiden ympärille. 


Vaippojen ympärille kiinnitin harson (alimpaan kerrokseen meni kaksi harsoa) hakaneulalla. Sen jälkeen lisäsin vielä vaippoja vapaisiin väleihin jotta sain kerroksesta tiiviin ja tukevan.


Toinen kerros samaan tyyliin. Bodyn ja pitkikset kieritin myös pienelle rullalle vaippojen joukkoon. Kannattaa sijoittaa tavarat keskelle niin että ne jäävät kerrosten väliin, eli että ne sitovat kerrokset yhteen. 


Päälimmäiseksi pääsi pipo jossa tumput sisällä ja kaiken kruunasi ihana pehmopupu. Rusetit ovat Tigerista ostettua lahjanarua.Opas täydellisen rusetin tekoon tässä:

Lopuksi koko komeus vielä sellofaaniin ja lahjanarulla kiinni.


Kakun ainesosat äidille :)


Baby Shower -kutsut olivat tulevalle äidille yllätys. Meillä vaihtui juhlapaikka ihan viime tipassa, joten juhlien koristeet oli aika hätäisesti koottu kasaan. Onneksi koristeet eivät ole se olennaisin osa :D Löysin Tigerista käteviä valmiita pahvikolmoita joiden avulla tein baby shower -viirin. Lisäksi meillä oli koristeena serpentiiniä.

"Baby shower" oli tekstinä ehkä vähän tylsä, myöhemmin löysin pari papempaa vaihtoehtoa joita pääsen käyttämään ehkä tulevaisuudessa:

Pink or blue - We love you
It's a... Baby!Tarjoilut oli toteutettu nyyttäriperiaatteella, tarjolla oli ainakin:

- alkoholitonta skumppaa ja mansikoita
- ruisnappeja tonnikala-, kinkku- ja hummus-täytteillä
- juustokakkua
- suklaa-raakakakkua
- lohipiirakkaa
- juustoja
- nameja
- mehuja

Juhlimme baby showereita kätevästi tulevan äidin kotona, joten hänelle jäi mukavasti naposteltavaa seuraaville päiville.


Korttina toimi täältä printtaamani norsukuva, johon liimasin eri värisiä pahvipaloja ilmapalloiksi joihin kaikki vieraat kirjoittivat nimensä.


Ohjelmana meillä oli muutama kiva leikki:

♥ Masun ympäryksen arvailu. Jokainen leikkasi lahjanarusta pätkän jonka arvioi olevan masun ympäryksen mittainen. Sitten tuleva äiti kokeili kaikkien narunpätkiä ja lähemmäksi arvannut voitti suklaalevyn.

♥ Vaippojen koristelu, alla pari esimerkkiä. ♥ "Mad libs" johon sain inspiraatiota Nails1820 -blogista. Kehykset löytyivät täältä. Luimme nämä myös ääneen ja hauskaa oli :) Näiden lappujen kääntöpuolelle kirjoitimme kukin arvaukset vauvan syntymäpäivästä, kellonajasta, sukupuolesta, painosta ja pituudesta. Lähimmäksi arvanut pääsee sitten hoitamaan vauvaa :D


Kivat juhlat joista tuleva äitikin tuntui nauttineen. Sitten vain odotellaan koska vauveli syntyy! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥