perjantai 8. huhtikuuta 2016

Osta mun puku!

Puuttuuko puku vielä? Oletko malliltasi siro ja lyhyt? Tässä sulle hyvä puku!

Puku on merkiltään Lilly, kooltaan 36 ja lyhennetty minulle sopivaksi (161cm, ei korkoja). Puvun mukana tulee kaksivanteinen vannehame ja pukupussi. Hinta 250€.

Vein pukuni myyntiin Lovebirds-likkeeseen ja eilen se olikin ilmestynyt liikkeen nettisivuille.

Kuva: Täydenkuun Kuva

Lovebirds on Helsingissä toimiva käytettyjä hääpukuja ja asusteita myyvä liike. Liikkeeseen ei tarvitse varata sovitusaikaa, vaan sinne voi mennä fiilistelemään pukuja aukioloaikojen puitteissa niin usein kun haluaa :) Paikalla on ammattitaitoiset myyjät jotka antavat vinkkejä puvun muokkausmahdollisuuksiin ja myös ompelijan palvelut saa samasta paikasta. Puvun ostamisesta lisää täällä.

Puvun myyjälle liike tarjoaa vaivattoman keinon laittaa puku kiertoon. Puku on fyysisesti myymälässä ostajaehdokkaiden hypisteltävänä ja sovitettavana. Myyjän ei tarvitse mittailla kaikennäköisiä mittoja eikä ottaa lisäkuvia jokaisesta pienestä yksityiskohdasta. Myös puvun sovitus onnistuu liikeessä helpommin. Puvun myymisestä lisää täällä.

Lovebirdsin liikeessä oli todella laaja valikoima pukuja ja tämä häähullu saikin pitää kädet taskussa ettei rynnännyt hipeltämään niitä :D Ellen olisi aikanaan löytänyt pukua niin helposti, olisin varmasti hyödyntänyt Lovebirdsin palveluita. Lovebirdsillä on Facebook -sivut joilla pukuja markkinoidaan myös.

Pukuni on ollut parin kuukauden ajan myynnissä myös Häätorissa. Alla ilmoituksen kuvat mikäli linkki ei toimi ;)

Kuva: Täydenkuun Kuva

Kuva: Täydenkuun  Kuva

Ja näissä kännykkäkuvissa näkyy vielä helman kaunis laskostus:

Edestä..

Ja takaa

Puku on siis Lovebirsissä nähtävillä ja ostettavissa heinäkuun puoliväliin saakka, käy katsomassa tai vinkkaa kaverille! :)

ps. Loput meidän häätavaroista ja koristeita löytyvät myös Häätorista! ;)