perjantai 12. helmikuuta 2016

Mintunvihreät nimiäiset

Tulevana viikonloppuna, tarkemmin ystävänpäivänä, juhlimme hyvän ystäväni esikoisen nimiäisiä. Hänelle järjestetyissä babyshowereissa annoin lupauksen että auttaisin nimiäisten suunnittelussa ja järjestämisessä. Suunnittelun aloitimmekin jo hyvissä ajoin ennen vauvelin syntymää, ja yksityiskohtia olemme hioneet nyt alkuvuoden aikana.

Vauva on merkiltään tyttö, mutta näistä nimiäisistä ei tule ihan-kokonaan-pinkkejä. Sen sijaan äidin valinta teemaväriksi oli mintunvihreä, joka onkin ihanan raikas vaihtoehto. 

Nimiäiset pidetään Leppävaarassa, Musaamossa. Vieraita on kolmisenkymmentä ja Musaamo sopii tällaisiin juhliin niin tilojen kuin hintansakin puolesta. Musaamosta on mahdollista vuokrata myös astiat.  

Aloitin kutsukortin suunnittelun Canvalla, mutta en saanut sieltä tallennettua riittävän hyvälaatuista jpeg-muotoista kuvaa, joka oli taas ainoa tiedostomuoto jonka Ifolor hyväksyi. Näin ollen pikasuunnittelin kortista uuden version Picmonkeylla ja siitä tuli melkein yhtä kiva. Kortit tilattiin sitten Ifolorilta, jossa väri ja painolaatu ei valitettavasti ollut tällä kertaa parhainta mahdollista.. Jos olisi ollut enemmän aikaa olisin tilannut kortit Photoboxista. Mutta kortit ajoivat siis asiansa ja vieraat saatiin kutsuttua :)

PicmonkeyIfolor

Musaamossa on puun väriset pöydät, ja päätimme raikastaa niiden ilmettä valkoisilla pöytäliinoilla. Clas Ohlsonilta löysimme edullista kertakäyttöpöytäliinaa rullassa.

Kertakäyttöliina
Clas Ohlson 4,99€

Pöydille tulee lisäksi Ebaystä tilattua sydänköynnöstä (koska ystävänpäivä), sekä tuikkuja. 

Ebay 2,49£

Muita koristeita ja tarvikkeita kävimme ostamassa Sinnelistä ja Suomalaisesta kirjakaupasta. Lisäksi pöllöfani-äiti tilasi hauskat servetit Juhlahumua.fi verkkokaupasta, kuten myös kirjainviirin johon tulee lapsen etunimet.

pöllöt lautasliina
Juhlahumua 3,90€
juhlahumua_juhlatarvikkeet_juhlakoristeet_DIY kirjanbanneri
Juhlahumua 13,50€

Kummeille tilattiin kummitodistukset Pro-Seremonioilta. Mekin olemme mieheni kanssa saaneet tällaisen todistuksen ja voin kyllä suositella näitä ihania todistuksia ♥

Bebesinfosta löytyy paljon hyviä vinkkejä nimiäisten järjestämiseen. Jotain alla olevan suuntaista nähdään myös näissä nimiäisissä.

Juhlan runko voi olla seuraavanlainen: 
  • Vieraat saapuvat
  • Tervetuliaispuhe ja malja
  • Ohjelmanumero, puhe tai esitys
  • Vauvan nimen ja kummien julkistaminen
  • Malja vauvalle
  • Ruokailua ja kahvittelua
  • Lahjojen avaaminen
  • Vieraat voivat valita mukaansa suosikkikuvansa vauvasta. Laita erilaisia kuvia vauvasta kauniilla pyykkipojilla pitkään satiininauhaan roikkumaan.
  • Voit pyytää kutsussa jokaista vierasta tuomaan vauvalle muistoksi jonkun tästä päivästä kertovan tuliaisen, esim. suosituimman laulun cd:llä, karkkiaskin, kiinnostavan uutisen maailmalta, kaupan mainoksen jossa näkyy hinnat jne. Nämä tuliaiset laitetaan kauniiseen laatikkoon, "aikakapseliin" ja annetaan vauvalle aikuisena.

Nimen paljastus on tietenkin nimiäisten tärkein ohjelmanumero. Minäkään en vielä tiedä nimeä, mutta se paljastetaan vieraille ristikon muodossa.

Nimiäisiä suunnitellessa kävin läpi monia aiheeseen liittyviä blogipostauksia. Tästä blogista nappasin muutaman ihanan idean.

En malta odottaa sunnuntaita ja sitä että kuulen vauvan nimen! Kuvia luvassa ensi viikolla :)

tiistai 2. helmikuuta 2016

Hawaii synttäreiden suunnittelua

Mieheni on nyt pari päivää pyöritellyt päätään, sillä hullu juhlajärjestelijä-vaimo on taas vauhdissa :D Aioin siis järjestää kesäkuun alkupuolella kolmekymppisjuhlani, jotka jäivät viime vuonna ajan- ja rahanpuutteen vuoksi järjestämättä. Tällä hetkellä olen jo suunnitellut kutsukortit, tilannut paljon rekvisiittaa, päättänyt juhlapaikan sekä menun ja tehnyt listan vielä tarvittavista asioista. Kaikista häätavaroista ei siis ole päästy eroon, mutta nyt jo alan hamstraamaan seuraavan juhlan tarvikkeita, oh nou!

Mutta siis 30v synttärit. Iso juttu vaikka niitä juhlisi vuoden myöhässä. Ja todellakin juhlin!

Juhlapaikka on todennäköisesti eräs baari, jota voi varata myös yksityiskäyttöön. Siitä lisää myöhemmin :) Kutsukorteista tein jo raakileet Canvalla, joka on todella hyvä sunnittelusivusto.

Menu tulee olemaan Havaiji-vaikutteinen, tosin kokonaan vegaaninen.

Sateenkaari hedelmätikut
Flipflop leipäset
Pastasalaatti
"Kinkku"-ananas pitsa
Kookospannacotta ananaksella

Girl+Baby+Shower+Food | Share:
Kuva täältä.
For Michella...flip flop appetizers...how cute!!:
Kuva täältä.
Hawaiian Pasta Salad is literally one of the most delicious cold pasta salad recipes! Pasta combined with ham and sweet pineapple and tossed with a delicious homemade dressing is the perfect combination!:
Kuva täältä.
Brylee's Birthday Luau | CatchMyParty.com:
Kuva täältä.
Kuva täältä.

Kertakäyttöastioiksi valitsen Naturesse ekologiset puuastiat, niitä saa ostettua mm Verkkokauppa.comista.

Tuotekuva 1
Kuva täältä.

Naturesse puinen kertakäyttöteelusikka, 100 kpl
Kuva täältä.

HM home mallistosta löysin kivoja tarjoiluastioita ja somisteita, jotka sopivat hyvin kirkkaiden värien rinnalle.
Puutarjotin, kuva täältä.
Tuoksukynttilä, kuva täältä.
Purkki, kuva täältä.
Meriheinätarjotin, kuva täältä.
Metallilautanen, kuva täältä.

Hennesin lisäksi tein pari hankintaa Ebaystä ja AliExpressistä, pitäähän vieraidenkin päästä juhlatunnelmaan :)

 photo 99053_zps56b49df5.jpg
Leit, kuva täältä.

AliExpress ei anna kopioda kuvia tähän, mutta linkeistä pääsee kuitenkin kurkkaamaan tilaamiani ihania ananaskoruja ja hiuskukkia :)

Ihanaa että on taas jotain jota suunnitella ja odottaa! ♥