perjantai 29. tammikuuta 2016

Uusi nimi!

Kun nyt päätin jatkaa kirjoittelua näin häiden jälkeenkin, niin uusi nimi blogille on paikallaan. Mitään kovin radikaalia muutosta ei tapahdu, vaan luonnollisesti #BlingBlingBridesta tulee ... #BlingBlingWife :D

Toivottavasti saan joskus lähitulevaisuudessa auttaa jotakuta ystävääni hääsuunnittelussa, jotta pääsen taas kirjoittamaan siitäkin aiheesta. Sillä välin juttua kaikenlaisista juhlista mutta varmasti myöskin joitan hääjuttuja mahtuu mukaan.

Toistaikseksi blogin osoite pysyy samana vanhana, yritin muuttaa sitä mutta se ei ollutkaan niin helppoa :D

Kiitos että luet! ♥

Kuva täältä.

perjantai 22. tammikuuta 2016

Viiri 1v -juhliin

Näin kylmänä ja lumisena vuodenaikana on kiva muistella viime loppukesän helteitä ja juhlia. Kummityttöni 1v-syntymäpäivät olivat paria viikkoa ennen häitämme ja niitä vietettiin teemalla kulta-pinkki. Hääkiireiden vuoksi en ehtinyt aivan täysillä panostaa näihin juhliin, mutta jotain pientä sain kuitenkin aikaiseksi.

Askartelin juhliin koristeeksi viirin joka koostui kummityttöni ensimmäisen vuoden kuvista, jokaiselta kuukaudelta oli yksi. Viiristä näki ihanasti kuinka hän oli ensimmäisen vuotensa aikana kasvanut ja kehittynyt. Viiristä jäi myös ihana muisto vanhemmille, ja kuvathan voi jälkikäteen vaikka sommitella tauluksi.

Inspiraationa viirille käytin alla olevaa mallia. Erilaisia toteutustapoja löytyy googlen kuvahausta hakusanalla "12 month photo banner".

Kuva täältä.

Tulostin googlen kuvahaun kautta löytämäni numero- ja kirjainmallit ja leikkasin ne irti paperista. Piirsin ja leikkasin sabluunoiden avulla tarvittavat kirjaimet ja numerot kultapaperista.



Liimasin kuvat ja kuukausitiedot kartongille, leikkasin palat irti toisistaan, tein reiät rei'ittimellä ja yhdistin viiriksi teemaan sopivalla kultaisella satiininauhalla.




1v-juhlien teemana oli siis pinkki ja kulta. Hain Juhlamaailman myymälästä myös ihanan kultaisen ykkös-ilmapallon ja siihen nallepainon jossa luki "Happy Birthday".



Lastenjuhlat on sitten kivoja!